Murinjo nasmejao Englesku: Mančester Siti i Mančester Siti B su favoriti za titulu

Portugalac tvrdi da Siti ima dva tima tima koja igraju za pehar prvaka Engleske

  • 0

Bivši menadžer Mančester junajteda i Čelsija Žoze Murinjo smatra da nijedan od ova dva kluba ne može ravnopravno da se bori za titulu u Engleskoj.

Bar ne sa Mančester Sitijem koji Murinjo smatra velikim favoritom i u novoj sezoni. Štaviše, Portugalac je ubeđen da Građani imaju čak dva tima koji mogu do trofeja u Engleskoj.

- Četiri tima su favoriti. Mančester Siti, Mančester Siti B, Liverpul i Totenhem. Kada sam video ko je sve sedeo na klupi Sitija na meču sa Vest Hemom, mislim da bi komotno i njihov drugi tim mogao da se bori za titulu - rekao je Murinjo.

On nije za sada preuzeo vođenje nekog kluba, ali je postao analitičar Skaj Sportsa pa je posle decembra 2018. dobio svoj prvi angažman.

Murinjov prvi zadatak je bio da na Old Trafordu analizira utakmicu Mančester junajteda i Čelsija pa se našalio tim povodom.

- Morate priznati da ovo nije lak dan za mene, ali ni za moja dva prethodna kluba. Prvi put mi je da se vratim od decembra na Old Traford, nije mi lako - kazao je Murinjo.

VIDEO - Hrvat objasnio Englezima zašto je Liverpul izgubio od Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA