≫ 

Sale mi je pomogao, legenda Partizana: Crtanje Ilićevog murala finansirao i reprezentativac Srbije

Čim su me kontaktirali, odmah sa m prihvatio, kaže Bogosavac

  • 4
Rikardo Gomeš, Miroslav Bogosavac Foto: Marko Jovanovic

Legenda Partizana Saša Ilić dobio je pre nekoliko dana u Borči mural sa svojim likom, a kako saznajemo, jedan od učesnika ove lepe akcije je bio i fudbaler Čukaričkog i reprezentativac Srbije Miroslav Bogosavac.

Doskorašnji kapiten Partizana Saša Ilić otišao je u penziju na kraju prošle sezone, oprostio se titulom u Kupu Srbije i nakon dve decenije karijere za svoje zasluge u crno-belom dresu dobio mural u Borči kod zgrade gde je isprva i zaigrao fudbal.

- Istina je, pomogao sam prilikom pravljenja murala Saši Iliću i ponosan sam što sam deo te lepe priče. Čim su me momci iz Borče kontaktirali, inače se poznajemo i u dobrim smo odnosima, prihvatio sam istog trenutka.

Saša Ilić, mural, grafit Foto: Telegraf

- Jer Saša je meni mnogo pomogao u karijeri i želeo sam bar nekim gestom da uzvratim. Sale je legenda Partizana, ostavio je neizbrisiv trag u klubu, koji je i meni u srcu i zaslužio je taj prelepi mural - kaže Miroslav Bogosavac za Telegraf.

Da podsetimo, Ilić je prvi put u Partizan došao još 1986. godine kao dečak. Ostao je do 2005, devet godina igrajući i kao profesionalac. Usledilo je nekoliko inostranih angažmana da bi se 2010. vratio u Partizan još jednom i ostao sve do sada.

VIDEO - Saša Ilić posle osvajanja Kupa: Najbolji mogući odlazak u penziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    12. avgust 2019 | 14:16

    Veliki sam zvezdaš ali se nadam da ga tzv."huligani" od 15-16 godina neće oskrnaviti. Ilić je mogao još ovu sezonu da odigra,bar po poluvreme na bitnijim utakmicama. Sa njim ste mogli biti daleko bolji. Stvarno je grobarska legenda.

  • dejan

    12. avgust 2019 | 17:06

    nadam se da nece oskrnaviti ... nadam se da nece ovo ... nadam se da nece ono .... da li je drzava dala dozvolu da ovi umetnici skrnave urbanizam ..... da li je drzava prihodovala od izvodjenja ovog rada .... da li je mladi umetnik platio porez .....drzava treba da prefarba sve grafite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA