Baloteli ispalio Brazilce i ostao u Italiji: Novi prvoligaš dobio veliko pojačanje

Domovina preča od para

  • 0

Parma, pa Fiorentina, a onda i brazilski Flamengo. Baloteli je čak i otputovao u Brazil ali se vratio u Italiju kako bi potpisap ugovor sa novim članom Serje A Brešom.

Kontroverzni napadač je potpisao ugovor na tri sezone sa povratnikom u italijansku elitu.

Nakon isteka ugovora sa Marsejem, 29-godišnjak se povezivao sa mnogim klubovima, a najviše sa Parmom, Fiorentinom od kada je stigao novi vlasnik Roko Komisija, ali na kraju najbliži potpisu bio je Flamengo koji je nudio ogromne milione. Međutim Baloteli je na krjau odlučio da želi da ostane u domovini i da ponovo zaigra Seriju A.

Posle milanskih velikana ovo će biti treći italijasnki klub Super Mariju. U karijeri je još nosi dresove dva Premijerligaša Mančester Sitija i Liverpula i dva francuska kluba Nice i Marseja.

Dolaskom iskusnog napadača Breša je kompletirala osmo ovosezonsko pojačanje i svakako najzvučnije i najveće u novijoj istoriji kluba.

Dres Breše nekada su nosile legende poput Roberta Bađa, Luiđi Di Bjađa, Andree Pirla, Georgija Hadžija, Pepa Gvardiole, Luke Tonija... dok danas na stadionu Mario Rigamonti raste jedan od budućih najboljih vezista italije i sveta, momak kojeg upoređuju sa Pirlom - Sandro Tonali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA