≫ 

Preokret Nišlija na debiju Kosanovića, ali TSC je hit: Novajlija u ligi je nepobediv! (VIDEO)

Subotičani kratko vodili na "Čairu", Bačka Topola se šepuri na vrhu

  • 18
TSC BACKA TOPOLA Foto: MN Press

Milorad Kosanović uspešno je startovao na klupi Radničkog, Nišlije su posle preokreta pobedile Spartak 2:1 u 6. kolu, uz dva gola Nermina Haskića, najboljeg strelca minule sezone. 

BiH internacionalac je pogađao mrežu Subotičana u 52. i 72. minutu, a goste je do prednosti pre toga doveo Denković u 50. minutu.

Pogledajte i kako je Spartak došao u vođstvo.

Mreže su mirovale posle prvih 45 minuta, i pravo je čudo kako barem jednom čuvar mreže Spartaka nije matiran, a krivica je samo na Stefanu Mihajloviću. Najbolji strelac lige (5 golova) nije iskoristio tri velike šanse koje su mu se ukazale, a ona prva, već u 8. minutu, za rubriku je "verovali ili ne" - potpuno sam ostao je Mihajlović na petercu, ali se nije proslavio...

Radnički je, srećom po njih, imao raspoloženog Haskića kao čoveka preokreta, a prvi ovosezonski gol upisao je na vrlo efektan način: izuzetno preciznim udarcem van šesnaesterca, za mat gostiju i egal na semaforu.

Haskić je u 72. minutu ponovo bio miran u završnici akcije, istina ovog puta mu zaista nije bilo teško da završi preciznu akciju svog tima, i rutinski pošalje loptu u nebranjenu mrežu, za novi trijumf Nišlija i ostanak u gornjem delu tabele.

U Senti, gde svoje mečeve kao domaćin još uvek igra novajlija u ligi Bačka Topola TSC, viđena je i nova pobeda ekipe Zoltana Saboa, za ostanak u vrhu tabele.

Inđija nije imala rešenje za kvalitetnu igru domaćeg tima, a Silađi i Tomanović su krunisali bolju partiju TSC-a pogocima za konačnih 2:0.

Oba gola viđena su u prvom poluvremenu, što se ispostavilo kao sasvim dovoljan kapital po Bačku Topolu da upišu petu pobedu u šest utakmica, bez poraza od starta.

Superliga, 6. kolo:

Radnički - Spartak 2:1

(Haskić 52, 72 - Denković 50)

TSC - Inđija 2:0

(Silađi 10, Tomanović 44)

subota

Javor - Napredak 2:2

(Petković 9, Kuveljić 65 – Pajović 53, Ivanović 80)

Proleter - Vojvodina 0:1

(Đuričin 13)

Rad - Mačva 2:0

(Jagodić 26, Nikolić 91)

Voždovac - Mladost Lučani 2:0

(Jevtić 43, Purtić 66)

odloženo

Crvena zvezda - Čukarički

Radnik - Partizan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    25. avgust 2019 | 21:19

    Haskic ponovo radi.

  • Марко

    25. avgust 2019 | 20:51

    ИДЕМО НИШ !!!

  • Дејан Младеновић

    25. avgust 2019 | 23:47

    Фсс и његова правда... клубу није постојао до пре 5год уназад Фсс је ових дана уградио рефлекторе на њиховом стадиону.Такође је то урађено пре 1година у новом пазару који није и никада неће бити ништа у Српском фудбалу. Али зашто Фсс не инсталира рефлекторе ОфкБеограду на карабурми по којој је то логици и правди??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA