Vezista Jang Bojsa: Pokušaćemo emociju iz Zagreba da pretočimo i protiv Zvezde!

Mišel Ebišer je, zajedno sa trenerom Jang Bojsa, bio na konferenciji za medije pred meč sa Zvezdom

  • 10
Fk jang bojs Foto: Mario Marić

Posle Vladana Milojevića, koji je konferenciju za medije održao nešto ranije, i trener Jang Bojsa Gerardo Seoane je najavio revanš meč protiv Crvene zvezde!

Švajcarski šampion mora da postigne gol u utorak veče (21 čas, RTS 1, Arena Sport 1), jer je u prvom meču bilo 2:2, a pomenuti stručnjak govorio je o potencijalnim promenama u timu. Doduše - skriveno!

- Kako će izgledati tim, proizvod je mnogih informacija koje smo prikupljali. Startih 11 zavisi i od fizičke spreme, kao i mentalne snage. Sulejmani trenira i sve je bolje i bolje. Posle završnog treninga ću odlučiti da li će biti u timu.

- I Martins i Oro će takođe trenirati i videćemo koliko su spremni, ali ne želim da otkivam ko će izaći na teren. Sorensen se jako dobro uklopio u igru JB i donosi brojne kvalitete od kojih će profitirati celi tim. To je njegovo iskusvo, robusnost i igra glavom. Ali i u njegovom slučaju ćemo odlučiti posle treninga da li će igrati.

Na pitanje da li su vežbali penale, trener Jang Bojsa je kratko rekao:

- Imamo dobre izođače penala.

Gerardo Seoane Trener Jang Bojsa Printskrin: Youtube/BeanymanSports

Zajedno sa njim na konferenciji je bio i vezista Mišel Ebišer.

- Biće nam potrebna dobra utakmica, nismo zadovoljni rezultatom iz prvog meča. Osnova će nam biit dobra odbrana kako bi u napadu mogli da postignemo golove - rekao je Ebišer, pa se osvrnuo na atmosferu koja ih čeka:

- Čuli smo o ambijentu i atmosmeri, ali nije da se nešto plašimo. Ovde smo da radimo posao i da se fokusiramo na igru i ostvarimo dobar rezultat. Situacija iz Zagreba (Jang Bojs slavio sa 2:1 i otišao u LŠ) može da nam pomogne. Pokušaćemo tu emociju iz Zagreba da pretočimo u utakmicu sa Zvezdom i da ostvarimo pozitivan rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    26. avgust 2019 | 18:22

    Mešaju babe i žabe. Niti su to isti klubovi, niti su to isti stadioni, niti su to isti navijači... Dodjite da vidite pa posle pričajte. Posle Marakane nećete se više ni sećati Maksimira

  • Hg

    26. avgust 2019 | 18:04

    Uf greska druze tu emociju iz beograda kad ste igrali protiv partizana ste pretocili i u zagrebu logicno jer su iz iste drzave bratski klubovi mi ismo srpski klub

  • Zullu

    26. avgust 2019 | 21:15

    Alo young boys javio se Liverpul, evo poslao vam pelene i ear-plugs, i pozelo vam da je ok ako izgubite 3:0.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA