Svi su zdravi, nemam dilema oko tima: Savo pred Molde objasnio koje dve stvari vode Partizan u LE

Detalji odlučuju, veruje Milošević

  • 12
Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Trener Partizana Savo Milošević uveren je da ima recept kako da izađe na kraj sa norveškim Moldeom i u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak 19 h, Arena 1).

- Svi znamo značaj utakmice. Mogli smo dobro da analiziramo protivnika, mislim da neće biti nepoznanica, niti iznenađenja. Nema prostora za to. Za mene i nas je najvažnije da su svi igrači zdravi i spremni - rekao je Milošević pred meč.

Uprkos tome što je njegov tim pobedio 2:1 u Beogradu i to preokretom. Dve ključne stvari koje vode Partizan dalje u Ligu Evrope su detalji i fokus.

- Biće teška utakmica, šanse su nam jednake. Rekli smo da će pasti odluka u dve utakmice, odigrali smo prvu, tako da je u četvrtak odlučujuća. Biće težak meč, definitivno, više nema izenađenja za dva tima. Odlučiće detalji i koncentracija. Moramo da budemo koncentrisani i disciplinovani svih 90 minuta ako hoćemu pobedu. Očekujem dosta agresivniji Molde, ali ne previše. Biće drugačija podloga, na koju su oni verovatno bolje adaptirani. Ali, to nije ništa novo za naše igrače - objasnio je strateg crno-belih, ali ostao misteriozan po pitanju sastava.

- Svi su zdravi i nemam dilema oko tima - rekao je Savo.

Ne očekuje da će njegovim igračima veštačka podloga biti velika muka. Kako kaže, "u njegovo vreme", nije bilo toliko "veštaka" pa bi Savi takva trava pravila poteškoće.

Ovakve podloge su danas češće, a mnogi mladi igrači kroz razvoj stasavaju baš na njima, pa sa te strane ne bi trebalo da bude problema.

VIDEO - Milošević posle Moldea: Nikad lošiji Partizan, nestvarno je kako smo ovo dobili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎹🎹🎹

    28. avgust 2019 | 23:26

    Igrajte kao Zvezda sinoc, borbeno i pozrtvovano i dobijate Norvezane 100%. Pozdrav od navijaca Zvezde!

  • Delija

    28. avgust 2019 | 23:04

    Ajmo grobariiii za Srbiju:)

  • Delija

    29. avgust 2019 | 00:02

    Juce smo usli u LŠ, sva sreca sutra i vi u LE prognoziram 1:1 partizan ide dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA