≫ 

Ronaldo pokazao koliko je veliki: Izašao da razmeni dres sa Matićem i fotka se sa njegovim klincima

Matić je ipak uspeo da razmeni dres sa portugalskim napadačem

  • 26

Glavni akter meča Srbije i Portugalije, u kojem su Orlovi poraženi sa 4:2, bio je Kristijano Ronaldo koji trpeo prozivke navijača, postigao gol, i kojeg je srpski reprezentativac Namanja Matić posetio u svlačionici posle susreta. 

Ipak, Matić sa svojim mališanima  nije uspeo odmah da dođe do nekadašnjeg fudbalera Sportinga, Mančester junajteda i Real Madrida, pa je zaustavljen ispred svlačionice. Međutim, aktuelni napadač Juventusa nije razočarao mališane jer im je poslao svoj dres. Tako je do "razmene" dresova ipak došlo.

Takođe, kako je Matić preneo svojoj deci, Ronaldo je odmah posle meča morao na terapiju, pa ih je pozvao nazad za desetak minuta. Naravno, obećanje je i ispunio pa je usledilo druženje i kratko fotografisanje sa mališanima.

Kako je sve izgledalo na licu mesta možete pogledati u videu:

Da podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije porazom od 4:2 od Portugalije, praktično je okončala šanse da se kroz kvaifikacije domogne Evropskog prvenstva 2020. godine.

VIDEO: Jak transparent na "Marakani", aplauzi gledalaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA