≫ 

Kanjas o prvencu: Lepo je kad si prvi Španac koji je dao gol za Zvezdu

Bitan je gol, ali je bitnije pobeći Partizanu

  • 4
Hose Alberto Kanjas Foto: Marko Jovanović

Španski fudbaler Hose Kanjas kazao je posle prvenca u dresu Crvene zvezde da mu imponuje što je prvi Španac koji je to uradio.

Zvezda je u subotu uveče pobedila Mačvu sa 3:1 na stadionu "Rajko Mitić", a Kanjas je rmežu tresao u 37. minutu. Tim golom Zvezda je potvrdila trijumf nad Šapčanima i odbranila vrh tabele od Partizana.

- Veoma bitna pobeda za nas, vezali smo dva uspeha i mislim da ako ovako nastavimo, doći ćemo do naših ciljeva. Naravno da sam presrećan i ponosan zbog prvog gola u crveno-belom dresu. Posebno mi imponuje što sam prvi španski fudbaler koji je postigao gol za Zvezdu - rekao je Kanjas za klupski sajt.

Video: Silna Zvezda, Mačva i treći put kapitulirala u prvom poluvremenu

Defanzivni vezista nije bio u protokolu za meč sa Bajern Minhenom, što je mnoge koji prate Zvezdu iznenadilo, ali je u Superligi pokazao da bi Milojević mogao na njega da računa ozbiljnije.

- Polako podižemo formu. Mislim da smo odličan kolektiv koji teži ka tome da ‚izbaci‘ pojedinca koji će rešiti meč. Siguran sam da će u narednim utakmicama naš stil igre doći do punog sjaja jer imamo sjajne fudbalere koji fizičkim predispozicijama mogu da odgovore bilo kom zahtevu šefa stručnog štaba Vladana Milojevića - rekao je Kanjas.

Izgleda da će ovo biti još jedna propala sezona za Milan. Posle Intera Rosonere je pobedio i Torino, a večeras (20.45) im u goste dolazi probuđena Fiorentina. Kvota na keca je 2,30, a na duplu šansu X2 1,61. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Fiorentina.

Video: Povratnik Ben duplirao prednost Zvezde protiv Mačve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezdansterac

    29. septembar 2019 | 15:03

    prijavi se da pucas penale..eto te brzo medju zvezdinim legendama..po 55 penala u godini

  • Rola

    29. septembar 2019 | 14:35

    Dragi Kanjasu lepo bi bilo da si dao gol u Barsi ili Realu po i u Bajernu jet su to jake lige a u Ž ligu može dati gol svako ko zna šutnuti loptu,zato nemaš baš neki razlog za radovanje.

  • GP

    30. septembar 2019 | 09:24

    Sklonila vam se Macva samo tako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA