≫ 

Preokret Zvezdinih klinaca za prvu pobedu u Ligi šampiona: Olimpijakos nokautiran u 88. minutu!

Velika pobeda ekipe Slavoljuba Đorđevića

  • 5
Foto: Arena sport

Posle boda sa Bajernom u Minhenu, stigao je i "prvenac" za omladince Crvene zvezde u Lige šampiona - pobeđen je Olimpijakos 2:1 u predigri "bratskog" sudara na "Marakani" od 21 sat, kada će seniori dva crveno-bela tima tražiti bodove u elitnom takmičenju.

Miloš Pantović je bio igrač odluke na stadionu Voždovca, pamtiće ovaj dan mladi fudbaler Zvezde zbog gola koji je dao u 88. minutu, za preokret i trijumf ekipe Slavoljuba Đorđevića.

Ubacio se Pantović iz "drugog plana" u tom, ispostaviće se, najvažnijem udaru našeg tima, pokupio loptu, predriblao golmana gostiju, a onda mirno, vrlo koncentrisano poslao loptu u nebranjeni gol.

Veliku radost je doneo svom timu, "proključala" je klupa crveno-belih, ali trebalo je izdržati napetu završnicu i napade Olimpijakosa koji su trajali duboko u nadoknadi (meč produžen pet minuta).

Treba, naravno, odati priznanje i ostatku tima koji je u drugom poluvremena sa mnogo žara i odlučnosti prelomio utakmicu nakon vođstva Grka koje im je doneo Nikitas Nikolis.

Već u 46. minutu, praktično iz prve akcije u nastavku, Zvezda je došla do egala, a strelac tog gola bio je Stefan Mitrović koji je lepo ispratio akciju, ubacio se sa krila i pogodio dalji donji ugao gola Olimpijakosa.

Taj momenat je ubrizgao dodatni adrenalin Zvezdinim mladićima, odigrali su zrelo, čekali pravu priliku, a ona se ukazala u smiraj meča kada je Pantović pogodio za veliku radost.

Pomenimo i to da je Bajern u istoj grupi, kao gost deklasirao totenhem 4:1.

Crvena zvezda - Olimpijakos mladi Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA