Štutgart je imao 30 šuteva, 85% posed lopte, igrača više i ipak izgubio!

Kada se pogleda statistika 84 posto poseda, igrač više i 30 šuteva na gol, reklo bi se da je utakmica otišla u "sedam plus", te da je tim koji je imao ovakve brojke izdominirao na terenu

  • 1
Foto: Printscreen Youtube

Nažalost po Štutgart koji je imao sve ovo, računa se samo ono što kaže semafor, a on je posle 90 minuta meča pokazivao da je Vehen Vizbaden pobedio 2:1 u Cvajti.

Igralo se deveto kolo, a Vehen je poveo u trećem minutu golom Manuela Šaflera, koji je primio loptu u petercu i odande iz dva kontakta šutirao i pogodio mrežu.

Štutgart je izjednačio u 11. minutu golom Hamada Al Gadjuija koji se najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru da iz okreta pogodi za 1:1. Šafler je u 18. minutu postavio konačan rezultat kada je ukrao loptu pred šesnaestercem rivala i onda kroz noge matirao golmana Štutgarta.

"Švabe" su nizale šuteve i pokušaje kao na traci, ali je od 30 udaraca samo šest išlo u okvir gola, dok je Vehen od šest udaraca četiri poslao u gol i dva su završila u mreži.

Od 77. minuta Vehen Visbaden je ostao i sa igračem manje zbog crvenog kartona za Danijela Kofi Kijereha zbog pogibljenog starta nad Paskalom Štencelom.

Štutgart uprkos svemu nije mogao do pobede...

Da podsetimo, Totenhemu se protiv Njukasla desilo nešto slično u Engleskoj, samo što su Pevci izgubili 0:1 i imali su loptu tri četvrtine vremena u svojim nogama.

Video: Sadik junak utakmice! Fudbaler Partizana po drugi put zakucao loptu u mrežu Astane!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA