≫ 

De Hea kupuje klub za čije utakmice ima sezonsku kartu! Cena - manja od njegove godišnje plate!

Španac bio za 18 miliona mogao da postane gazda Elčea

  • 0

Osim što je jedan od najboljih golmana na svate, Španac David De Hea bi uskoro mogao da bude i vlasnik jednog fudbalskog kluba!

Katalonski list ''Sport'' u izdanju od nedelje navodi da čuvar mreže Mančester junajteda naverava da kupi španskog drugoligaša Elče koji ima velikih problema. I finanskijskih i rezultatskih.

Elče je trenutno u donjem delu Segunde, a cena koja se spominje iznosi 18 miliona evra. Za De Heu, koji preko advokata pregovara sa sadašnjim vlasnikom Hoseom Sebulkreom, je to prava sitnica, jer njegova godišnja plata iznosi prreko 20 miliona evra.

Razlog za kupovinu kluba je samo taj što je De Hea većinu svog detinjstva proveo u Elčeu. Zanimljivo, poseduje i godišnju ulaznicu za sve domaće mečeve pomenutog kluba.

>>> I dalje Barsa ne blista, ali je počela da pobeđuje. Pali su Hetafe, Viljareal, i u sredu Inter teškom mukom. Sad joj u goste stiže Sevilja (21.00), tim koji 10 godina ne zna za uspeh na Kamp Nou. Kvota na keca je 1,55, a na keca uz gol gostiju (1&GG) 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Sevilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA