Lepa akcija FSS - Tadić, Pavkov i Miletić u poseti školama! Deca nisu mogla da veruju koga vide!

Pomenuti igrači su se družili sa decom, pritom su doneli i poklone i delili autograme

  • 3
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: FSS

Fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Tadić, Nemanje Miletić i Milan Pavkov posetili su osnovne škole "Dragan Lukić" i "Sava Šumanovic" u okviru akcije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) "Navijaj za Srbiju".

Dolazak srpskih fudbalera izazvalo je oduševljenje dece, a osnovci su mogli da popričaju i da se se fotografišu sa reprezentativcima, koji su mi prilikom posete delili poklone i autograme.

Srpski reprezentativci su doživeli lepe trenutke koji će svima ostati u sećanju, a ova lepa akcija FSS je donekle ispunila želju selektoru Ljubiši Tumbakoviću koji je na predstavljanju priznao da bi voleo da se reprezentacija približi narodu i narod reprezentaciji.

Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: FSS
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: FSS

Direktor OŠ „Dragan Lukić“, gospođa Aleksandra Brajović – Zoronjić, potrudila se da sve bude iznenađenje, pa su tako Tadić, Pavkov i Miletić „banuli“ na čas nemačkog jezika a reakciju i lica iznenađene dece teško je opisati.

- Ne verujem, da li je ovo moguće, pa jel ja ovo vidim Tadića, zar ovo nije Pavkov, moj heroj koji je dao dva gola Liverpulu, Miletić moj idol… - samo su neke od reakcija dece kada su ugledali naše reprezentativce.

Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: FSS
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: FSS
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: FSS

Usledila su pitanja, pokloni, autogrami, Tadić se na trenutak našao u zadnjoj klupi i odgovarao na pitanja nastavnice nemačkog, Miletić i Pavkov se podsetili kako je to biti ponovo ispred table, u prvoj klupi. Usledilo je i zajedničko slikanje, a onda novi čas, sada fizičkog i fudbalica sa klincima.

I ponovo vriska, naravno i slikanje, potpis na majici, duksu, ruci…

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gl

    8. oktobar 2019 | 16:53

    Tadic ni na prvom treningu, ni sad na ovom "dogadjaju" nije u opremi FSS. Mislim da nece ni igrati, realno je mnogo vazan Ajaxu da bi ga pustili da se povredi na ovim nebitnim utakmicama!

  • 6y66

    8. oktobar 2019 | 18:44

    Cekaj, mom sinu zabranjeni da nosi torbu sa grbom jednog naseg kluba a ova devjcica sedim7 skoli u majici navijaca Zvezde? Ajmo sad kazna za direktora inace ja sutra idem kod ovog mog da ga pitam da li je non lud ili mene i moje dete pravi ludim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA