≫ 

Terzić posle haosa na Jarinju: Pobeda! Kosovske vlasti dokazale da ne poštuju ni FIFA -u, ni UEFA-u

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana istakao "veliku diplomatsku pobedu Srbije"

  • 37

Delegacija i fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da pređu prelaz na Jarinju i odigraju meč Kupa Srbije sa Trepčom, a vraćanje ekspedicije i dešavanja i zabranu "kosovskih vlasti", prokomentarisao je prvi čovek crveno-belih Zvezdan terzić.

On je istakao veliko nezadovoljstvo postupkom kosovskih vlasti, jer će Srbi u Kosovskoj Mitrovici ostati uskraćeni za meč dva tima.

- Svedoci smo svi šta se desilo, došli smo samo da odigramo fudbal i da se bavimo sprotom. I pored odluke FIFA da se meč odiga na Kosovu, kosovske institucije su zabranile da se odigra meč. Bio sam na čelu kolone, pitao sam ih zbog čega nam je zabranjen ulazak. Kada sam pitao zašto, rekli su nam da je to odluka vlasti Kosova. Žao mi je što je narod ovde ostao uskraćen za veliki sportski događaj. Kosovske institucije su pokazale da je ovo bila samo farsa i laž. Iako su tražili u uključenje u FIFA i UEFA, dokazali su da im ništa ne poštuju - istakao je terzić i dodao: 

- Dolazile su razne informacije, ali naše je bio da dođemo i da igramo. Jer smo imali dopis FIFA koja je dala jasnu preporuku da se meč igra u Kosovskoj Mitrovici. Svi smo svesni da Trepča tamo igra svoje utakmice i ne postoji nijedan razlog da se meč ne odigra tu.

On je dodao da kosovske institucije nisu ispoštovale ni predloge koje su zvanično dobili od FIFA-e.

- Ovo je velika diplomatska pobeda Zvezde i FSS, ejr smo dobili podršku FIFA, a sve ono što su oni pričali je dokazano kao laž, jer smo zato i objavili dokument koji smo dobili od FIFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nolee

    9. oktobar 2019 | 12:50

    Kakva gluma, svaka cast. E dodajte im jos jednu zvezdicu zbog ove 'pobede'.

  • Dacha

    9. oktobar 2019 | 13:14

    Cija pobeda klovnu jedan???ne daju ti da odigras mec na tvojoj zemlji i ti kazes pobeda!?!?je l te zvao av da ti cestita pobedu?dokle bre vise prodavanja magle av i tebi slicnih????svaki poraz servirate ovom bolesnom narodu kao neku pobedu.zovi av pa na neki vas splav i proslavite i ovu pobedu.mozda te je opet av zvao i rekao ko ce i ovde dati gol?!?!? Fuj bre bagrooo

  • janicari kuci

    9. oktobar 2019 | 12:39

    Ne postuju vas i vasu lopovsku politiku.pusti ti fifu i uefu..a sad bi vi kobajagi da radi vaseg cirkusa ujedinite sve srne hahah od kad to janicari ujeinuju srbe.nekka su vas nogirali.bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA