≫ 

Tumbaković o Joviću: Morate Luku da pitate da li je bio povređen! Nije se javio, poslao je poruku!

Selektor Srbije je istakao i da nema pravo da se ljuti na mladog napadača

  • 31
Ljubiša Tumbaković Printskrin: Telegraf

Zbog pisanja španskih medija da je Ljubiša Tumbaković kaznio Luku Jovića, nepozivanje mladog napadača Reala u tabor reprezentacije Srbije je bila jedna od tema konferencije Orlova u Litvaniji!

Podsetimo, Srbija u ponedeljak veče (20.45 minuta, Nova S) završava krug gostovanja u ovom kvalifikacionom ciklusu s obzirom na to da su preostale još samo utakmice sa Luksemburgom i Ukrajinom.

A što se tiče Luke Jovića, Tumbaković je na pitanje Telegrafa da prokometariše tvrdnje lista ''AS'' rekao:

- Nemam ja pravo da budem ljut ni na koga. Radim svoj posao na način koji mislim da je najbolji. Luka je mlad igrač, a moja trenerska profesija podrazumeva pedagoški pristup i jednu vrstu roditeljskog odnosa prema svakom igraču. U isto vreme, dužan sam da štitim interese svoje profesije - rekao je Tumbaković i dodao:

- On je napravio to što ste rekli, ali nije se javio meni, nego je samo poslao poruku. Ne vidim razlog zašto bih se ljutio na Jovića. A to da li je bio povređen treba da utvrde lekari, ne ja. Morate uku da pitate da li je bio povređen i da li se javio selektoru. Inače, očekivao sam konferenciju vezanu za u utakmicu, Luka nije ovde sa nama i ne bih detaljisao o njemu. Imali smo suviše problema u putu, čeka nas trening i ako želite o toj temi, možemo kad se vratimo za Beograd. Trenutno me zanima isključivo priča o Litvaniji.

A što se tiče meča sa Litvanijom, Tumbaković je rekao:

- Gledao sam ih preksinoć protiv Ukrajine, to je sada sasvim druga dimenzija nego onda kada smo igrali protiv njih, i Crna Gora i Srbija. Disciplinija, borbenija Litvanija, kao da polako sazrevaju. Bilo je promena u timu, ali ne mnogo. Naše je da pobeđujemo, da dobijemo ovu i sledeće utakmice, a onda možemo da se nadamo čudu. A, čuda se u fudbalu dešavaju.

Pogledajte i video snimak iz Litvanije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    13. oktobar 2019 | 20:03

    Ja mislim da je za igrača poniženje kad mu tim gubi sa dva gola razlike da ga trener uvodi u poslednja tri cetiri minuta. I nema igrača na svijetu koji može tu nista promeniti. Znaci ili mu daj 20 min ili ga ne blamiraj. Jovicu puna podrška ako je odbio da ga neko ponižava.

  • Qqq

    13. oktobar 2019 | 19:10

    Sam si Kriv Tumbakovicu. Samo ti i dalje drzi Jovica na klupi. Nek ti igraju igraci druge lige.

  • Nesa CZ

    13. oktobar 2019 | 18:37

    Stvar svakog selektora je koga će pozvati i uvrstiti u ekipu, i na tome svaka čast. Ali, da li je normalno da igraču, koji je prošle godine u Bundes ligi bio među najboljim strelcima, daš samo 4 minuta da se pokaže. Mitrović jeste igrač koji igra svim srcem i svaka mu čast na tome, ali odakle znamo da Prijović ili recimo Jović ne bi bili još bolji, ako im se ukaže prilika. Zašto takve igrače jednostavno ignorišete... Interes, ništa više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA