≫ 

Borjan i Tomane za rođendan poželeli sreću na Marakani: Da pobedimo Totenhem!

Dva igrača, jedna želja

  • 22

Borjan i Tomane slave rođendan, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde Milan Borjan (1987) i Antonio Tomane (1992) proslavili su rođendane istog dana, 23. oktobra i poželeli su da se revanširaju Totenhemu.

Zvezda je u utorak uveče poražena ubedljivo od engleskog predstavnika u grupi B Lige šampiona sa 5:0. Pevci su koristili svoje šanse, bili su brži i agresivniji na terenu, željni da pokažu da nisu za džabe bili finalisti prošlosezonske Lige šampiona.

- Pokazali smo da možemo da se nosimo sa mnogim timovima, a to smo uradili i sinoć protiv Totenhema, međutim rezultat je izostao. Poželeo sam najlepše želje za Zvezdu u nastavku sezone. Nadamo se da će se ponoviti Liverpul na Marakani , kada smo takođe izgubili u prvoj utakmici, a u drugoj ispisali istoriju - istakao je Borjan za klupski sajt.

Crveno-beli su Liverpul pobedili na Marakani sa 2:0, golovima Milana Pavkova, šestog novembra prošle godine. Istog dana očekuje ih i spomenuti revanš sa Totenhemom.

- Drago mi je što ću obeležiti rođendan sa svojim saigračima. Siguran sam da ćemo se u budućnosti radovati lepim trenucima sa Zvezdom. Poželeo sam zdravlje sebi i ekipi jer nam je to ono najvažnije, kao i da već u revanšu pokažemo da možemo do uspeha - kazao je Tomane.

Da podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana je posle tri odigrana kola u grupi B na trećem mestu sa tri boda. Totenhem je pobedom u Londonu preskočio srpski tim i sada ima četiri boda na drugom mestu, dok je Bajern vodeći sa devet bodova. Grčki Olimpijakos ima jedan bod i nalazi se na poslednjem, četvrtom mestu grupe.

Video: Kejn u neverici gledao šta Marin i Stole ekonom rade u tunelu pre izlaska na teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakve dala...

    24. oktobar 2019 | 07:15

    Ovi definitivno nisu normalni, pa nisu se cestito vratili iz Londona gde su primili 5. komada i mogli jos toliko on vec najavljuju pobedu protiv iste ekipe. Momci, jeste li igrali protiv tog Totenhena, jeste, pa jeste li shvatili da se vi tu nista ne pitate?

  • Partizan pa Bog

    24. oktobar 2019 | 07:26

    Trebali su borjanu kupiti 5 torti da obelezi 5 primnjenih golova od jengleza .

  • a

    24. oktobar 2019 | 07:52

    Dobili ste za rodjendan “pirotehniku” 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA