≫ 

Partizan plaća kaznu i zbog dece: Ljudi, nema ničeg simpatičnog u tome kada utrčavaju na teren!

Bizarnostima u srpskom fudbalu nema kraja

  • 21
Deca Partizana, utakmica Partizan - AZ Alkmar Foto: MN Press

Najnovija stiže zajedno sa dopisom u Humsku ulicu koji iz UEFA saopštava loše vesti - Partizan će biti kažnjen, jer je evropska kuća fudbala otvorila disciplinski postupak protiv Partizana za organizaciju meča sa Mančester junajtedom!

Sportske.net navode da su prekršaji za koje se crno-beli terete, poprilično poznati na ovom podneblju jer je reč o zakrčenim prolazima, ubacivanjima predmeta na teren i utrčavanju na teren.

Ovo poslednje se odnosi i na fotografe kada traže dresove od fudbalera, a jednako se gleda da li utrčava fotograf, huligan ili dete.

Novčani iznos kazni još nije poznat, ali pretpostavka je da neće biti manje od 25.000 evra. Pored toga, na naplatu treba da stigne i onaj prekršaj sa meča protiv AZ Alkmara kada je Partizan bodrilo 14.000 dečaka i devojčica do 14 godina. Ubacivanje predmeta na teren na tom meču će stajati Partizan 5.125 evra.

- To se nama ponavlja stalno, apelovaćemo sigurno, ali, ljudi, nema ničeg simpatičnog u tome što deca utrčavaju na teren. To je 'pitch invasion' i za to se plaća kazna. A i šta je to što klub treba da uradi da roditelj ne pusti svoje dete od 10 godina da uđe na teren - citiraju Sportske reakciju iz Partizana.

Ubacivanje predmeta na teren je uglavnom dolazilo sa istoka i zapada, dok je jedan od prekršaja i to što nisu sve kapije ka terenu bile otključane, u skladu sa UEFA propisima.

Delegati su sve to zabeležili, mada je jedna od kapija ka jugu bila pritvorena šipkom jer se vrata u suprotnom otvaraju sama. Crno-belima do kraja grupne faze Lige Evrope sledi još najmanje jedan meč na svom stadionu i to protiv Astane.

Video: Stadion Partizana, atmosfera pred početak utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    29. oktobar 2019 | 14:46

    Stiglo tužakanje i cinkarenje na naplatu.Ima Boga.

  • Opa

    29. oktobar 2019 | 14:43

    Ta deca su protiv az alkamara vređala zvezdu,i decu su zatrovali,ako ne mrziš zvezdu ne ispunjavaš uslov da budeš navijač partizana

  • РВ

    29. oktobar 2019 | 15:06

    Значи био сам у праву кад сам рекао још тад да ће они УЕФА наћи разлог да нас казне и поред тога што су на трибинама само деца до 14 година. УЕФА мафија, па зар није?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA