Bane Ivanović snimljen u pogrešnom momentu: Zaledio se kad je primetio da ceo stadion gleda šta radi

Rekorder u reprezentaciji Srbije odmarao je u Kup utakmici njegovog tima protiv TOmska

  • 1
Branislav Ivanović Printskrin: Twitter.com/@fczenit_en

Branislav Ivanović je meč protiv Tomska, koji je njegov tim dobio sa 4:0 u osmini finala Kupa Rusije, presedeo na klupi. Upravo dok je bio tu sa ostalim saigračima, zabeležena je interesantna situacija.

Naime, kamere su u jednom momentu snimile Baneta Ivanovića, kako Juriju Žirkovu objašnjava neke taktičke situacije. Saigrač koji je sedeo sa Banetove leve strane primetio je da se Srbin nalazi na velikom ekranu na stadionu i upozorio ga na to.

Bane je ostao "zaleđen", nemo je posmatrao u ekran, a zatim napravio šalu tako što je nastavio da pomera ruke kao što je to bio slučaj dok je objašanjavao taktiku saigračima.

Ceo stadion je bio u prilici da se nasmeje ovoj situaciji, a našalio se i Zenit komentarom uz snimak "Onaj momenat kada shvatite da ste upravo čitavom stadionu otkrili taktiku svog tima".

Rekorder u dresu reperezentacije Srbije igra fenomenalno ove sezone za lidera ruskog prvenstva i standardan je u Premijer ligi Rusije i Ligi Evrope, dok za Kup utakmice odmara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA