Son je reagovao kao da će na njega pasti tona cigala: Bivši as Redsa misli da se Korejac "folirao"

Drugačije i pomalo degutantno viđenje jedne teške situacije

  • 1

Bivši fudbaler Liverpula i Notingem Foresta Sten Kolimor nije bio ubeđen da je igrač Totenhema Hjung-min Son bio potpuno uverljiv u nedelju kada je povredio Andrea Gomeša.

Portugalcu je slomljena noga u meču Evertona i Totenhema (1:1), a Son ga je gurnuo u Serža Orijea koji je kramponima povredu učinio katastrofalnom.

Korejac je nakon toga plakao, dobio je crveni karton, a onda nije mogao da se smiri ni u svlačionici zbog težine prizora i onoga što je izazvao.

- Fudbaleri, posebno oni od nas koji su doživljavali teške povrede, malo ste bolje pripremljeni da se nosite sa takvim incidentima od većine ostalih. I možda je zato reakcija Hjung-min Sona i njegovog saigrača Serža Orijea ono što mi stvara najveću nelagodu - piše Kolimor i onda precizira na šta je tačno mislio.

- Ne kažem da nije trebalo da pokaže uzrujanost ili stres kao normalne ljudske emocije. Son je reagovao kao da je mislio da će se sudija, navijači kod kuće i u publici stuštiti na njega kao tona cigala, iako smo videli da nije namerno povredio Gomeša. Danas igrači pokazuju prenaglašene emocije zbog straha od suda javnosti i to mora da prestane - rekao je Kolimor.

Inače, Son je zbog ovog incidenta u kom je učestvovao bio neizvestan i za meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona (sreda 21.00 h, Arena 1, RTS), ali se ipak na kraju našao na spisku putnika za Beograd.

Video: Milojević očitao lekciju engleskom novinaru posle pitanja o rasizmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tcj

    5. novembar 2019 | 17:00

    I ja to mislim. Cilj mu je bio da dobije sto kracu zabranu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA