≫ 

Milojević pred Bajern: Ovo nije pozorište da sami igrate! Pavkov ''out'', vezista pod znakom pitanja

Podsetimo, meč sa Bavarcima je na programu u utorak veče od 21 čas

  • 17

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije povodom meča 5. kola Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena!

Podsetimo, srpski šampion u utorak od 21 čas igra protiv nemačkog ( RTS 1, Arena Sport 1) u utakmici koja crveno-belima može da obezbedi evropsko proleće.

U slučaju trijumfa, a da Olimpijakos ne pobedi Totenhem u gostima, Zvezda će definitivno ići u 1/16 finala Lige Evrope. U slučaju remija, a da Olimpijakos izgubi od Totenhema, crveno-beli će u 6. kolu u Pireju moći da izgube jedan razlike i da obezbede LE na proleće.

- Ne volim da se bavim kalkulacijama. Treba gledati meč da napravimo najbolji mogući rezultat. Dolazi nam u goste jako velika ekipa, jedna od najboljih u svetu. Šta očekivati? Mi ćemi da damo sve od sebe. To je jedna utakmica kioa će biti spektakl i koja nam puno znači. S druge strane, uradićemo sve da priuimo dobru partiju uz podršku naših navijača. Ubeđen sam da će biti pun stadion i da će nas navijači snositi svih 90 minuta. Videćemo da li će to biti dovoljno i za šta će biti dovoljno - počeo je Milojević konferenciju, a zatims e osvrnuo na pitanje o nešto slabijim partijama protiv Totenhema:

FK Crvena zvezda, Totenhem Foto: A. Nalbantjan

- Ovo nije pozorište da sami igrate. Imate rivala i igrate koliko vam dozvoli. Kakvi god rezultati ranije da smu bili, uvek možeš bolje. Naše želje su velike, potrudićemo se da malo nešto ispravimo portiv Bajerna.

Na pitanje ko će biti spreman za utakmicu, Milojević je rekao:

Milan Pavkov će biti aut i neće stići da se oporavi. Videćemo kakva je situacija sa Jovančićem. Što se tiče ostalih igrača, nema problema i mislim da će svi biti spremni.

Dotakao se Milojević i toga kakav Bajern očekuje u utorak veče.

Thomas Muller, Tomas Miler Foto: Marko Jovanović

- Bajern se sada dosta razlikuje, Vraćen im je identitet Sve nemačke ekipe koje igraju u Evropi navikle su da imaju agresivan pristup, da igraju direktan fudbal i da akcije završavaju udarcima ka golu. Kovač je hteo neki posed koji možda nije prijao igračima koji imaju. Kako je došao novi trener, vratili su identitet i videćemo jedan Bajern koji melje od prvog do 90. minuta.

Podrška navijača, prema rečima Milojevića, i te kako će značiti fudbalerima Zvezde.

- Igrači su ti koji su doveli velike ekipe i igrače, zato ih podržite. Uvek nam znači podrška. Fudbal se igra za publiku. Dosta puta je publika bila ta koja je orkrenula utakmicu, Uvek su nam davali krila, i uvek nam daju krila. Znam koliko su nam puta dali snagu pa igrači pruže više. Voleo bih da dođu da pomognu, da dođu da navijaju. Velika je privilegija da igramo protiv ovako velkikih ekipa. Kada pogledate jednog Nojera, Sona, Levandovskog, da ih uživo gledate da igraju protiv vašeg kluba. To je nešto, zato bih voleo publika da dođe - rekao je Milojević.

Video: Ričmond Boaći: Milojević već kuje plan za Bajern, verujem da možemo da pobedimo

(Telegraf.rs/M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🏁🇷🇸

    25. novembar 2019 | 14:37

    Sutra potop sekundarnih sirovinaca. Ma, 0:10 da bude. Navijamo za rekord. Gaziii...

  • Blok 2

    25. novembar 2019 | 14:35

    Sutra uvece praznik. Drustvance, klopa, pice, 0:5.

  • Kostas

    25. novembar 2019 | 14:34

    Gazi samo crveni projekat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA