≫ 

Bajern u Beogradu do sitnih sati slavio 6:0! Nemci priredili gala koktel, Rumenige održao govor Levi

Uživali su Nemci u pobedi

  • 2
Karl Hajnc Rumenige Foto: Youtube.com

Ekspedicija FK Bajern Minhen nije žurila nazad u Nemačku.

Bavarci su prespavali u Beogradu posle 6:0 nad Crvenom zvezdom, a uprava kluba rešila je da dodatno opusti atmosferu u timu, posle turbulencija i odlaska trenera Nika Kovača.

Hansi Flik je dobio poverenje ekipe i svi igraju po njegovim notama prilično efikasno, a naročito je to pokazao Robert Levandovski.

Poljak je dao četiri gola za nepunih 15 minuta, oborio je sopstveni rekord iz Lige šampiona, a čelnik kluba i legendarni igrač, Karl Hajnc Rumenige, održao je prigodan govor na koktelu koji je priređen u jednom beogradskom hotelu.

Rumenige je posebno reči hvale uputio Levandovskom i Hansiju Fliku, treneru koji bi vrlo lako mogao da dobije potpuno poverenje i da ne ostane samo privremeno rešenje na klupi. S obzirom na to da je autobus sa igračima sa Marakane otišao oko pola sata posle ponoći, u prilično kasnim satima je ekipa nagrađena koktelom, a u sredu je otputovala u Minhen.

Video: Manuel Nojer poklonio dres Zvezdinom dečaku koji skuplja lopte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Figo

    27. novembar 2019 | 12:04

    I Zvezda je slavila do zore To cesto rade

  • Djordje

    27. novembar 2019 | 13:26

    BORJAN ???... pa sto to sve nije rekao pre 2-3 meseca pa da pokaze koliko voli Zvezdu,sada kad zna da ide uvlaci se u d..e navijacima ... verujem da mu je bas zao sto ide ... zabole ga bas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA