≫ 

Mrkela: Podrška Milojeviću, Bajern nam je pokazao da su Zvezdi potrebne korekcije!

Takođe, istakao je da je Milojeviću i igračima potrebna podrška

  • 65
Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: A. Nalbantjan

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, oglasio se posle teškog poraza crveno-belih od bajerna u Ligi šampiona!

Srpski šampion je u utorak veče izgubio sa 6:0 što je, ujedno, najteži poraz Zvezde na domaćem terenu u evrotakmičenjima.

- Ovaj poraz je sigurno teško pao svima nama, pokazao nam je jasno da su korekcije potrebne. Svesni smo da postoje greške koje treba ispraviti u što kraćem roku. Ali ono što želim prvo da učinim kao sportski direktor jeste da pružim maksimalnu podršku našem treneru, stručnom štabu i igračima koji su nas i doveli do toga da igramo sa Bajernom. Mislim da javnost u ovom času ne sme da zaboravi šta je sve Milojević učinio za Zvezdu u poslednje dve godine, koliko toga je doneo i što je važnije koliko može da donese klubu u perodu pred nama – naglasio je Mrkela.

Nastavio je Mrkela u istom tonu.

Vladan Milojević, Mitar Mrkela Foto: Marko Jovanović

- Nismo uljuljkani prethodnim uspesima i svesni smo da nam konstruktivna kritika može doneti rezultat. Igračima je neophodno pružiti podršku u ovakvim momentima jer svaka ekipa ima svoje krizne periode. Milojević zna kako da izvdigne ekipu, a igrači kako da na pravi način reaguju. Naš cilj pre početka sezone je bio osvajanje titule i igranje jedne od grupnih faza evropskih takmičenja.

- Mi smo na tom putu, jer igramo Ligu šampiona i prvi smo u Superlgii. Problemi postoje, a Zvezda je uvek znala kako da oni budu prevaziđeni. Zvezdaši će vrlo brzo videti napredak i u igri i u odnosu prema njoj samo ih molim da podrže trenera i igrače jer je njima sada to najpotrebnije. Želimo da sačuvamo prednost na tabeli ili je uvećamo i pokušaćemo da obezbedimo proleće u Evropi. Ja ih uveravam da neće sve ostati na priči – najavljuje određene korake Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vetar u ledja

    27. novembar 2019 | 18:15

    Nije problem poraz, nije problem ni razlika (iako nije nimalo prijatna), sve je to deo sporta i desava se. Problem je u pristupu... Oni na 5-0 uklizavaju da lopta ne ode u aut, na 6-0 hoce da daju i sedmi gol a mi se nismo ni “potukli” kako treba. Jedan zuti karton i to na 0-0. E to je najveci problem. Malokrvnost. Nedostatak voljnog momenta. Naravno da mi nismo bolja ekipa i naravno da Rodic nije bolji od Kolemana ali mora vise da pokaze, mora makar loptu da ispuca kako treba ili kada vec pokisava da faulira coveka i spreci kontru da to i uradi itd...itd...Pored promasaja sa pojacanjima evidentna je i neka kriza unutar ekipe. Da li je to zbog lesinara koji su se skupili sada oko kluba kada ima para, da li zbog menadzera, kombinacija, ne znam ali se nesto desava.

  • rf

    27. novembar 2019 | 15:33

    pa kad namestate sve utakmice, normalno da ste prvi

  • Djile

    27. novembar 2019 | 15:29

    Ako si ti dovodio pojačanja treba da das ostavku. Isuvise je para baceno na kvazi igrace. I sto su nasi igraci gurani u drugi plan. Nema izgovora, nije problem izgubiti nego je problem ne igrati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA