Saznajemo: Srpsko trenersko čudo pomoćnik Dejanu Stankoviću u Zvezdi!

U štabu je trener koji je sa Zvezdom osvojio titulu u mandatu Slaviše Stojanovića, uz dva mlada imena

  • 78
Dejan Stanković, Miloš Milojević, stručni štab Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: ATA Images/Privatna arhiva

Fudbaleri Crvene zvezde dobiće novog trenera, a poznat je već i stručni štab koji će biti uz Dejana Stankovića!

Kako Telegraf saznaje, u štabu će ostati Nenad Milijaš, legendarni igrač koji je prošle godine završio karijeru i ušao u štab Vladana Milojevića, osveženje će biti novo trenersko čudo Srbije, Miloš Milojević.

Radi se o treneru koji je priredio veliku senzaciju u Švedskoj i doveo Mjelbi iz treće lige u prvu za samo dve sezone, u rekordnom roku, o čemu je Telegraf već detaljno pisao. U intervjuu za naš portal, Milojević je opisao igračke i trenerske dane, početke u Crvenoj zvezdi i hazarderski karijerni put zbog kog nije zažalio.

Milojević je stekao veliko poštovanje na Islandu, zatim i u Švedskoj, ima samo 37 godina i velike ambicije, koje će nastaviti da nadograđuje u Crvenoj zvezdi. Nedavno je podneo ostavku u Mjelbiju, zbog neslaganja sa upravom oko priprema za novu sezonu, što mu je otvorilo karijernu priliku da se vrati u Zvezdu.

Uz Milijaša i Milojevića, nešto trenersko ime u štabu biće Nebojša Milošević, 46-godišnji stručnjak koji je u Zvezdi i počeo trenersku karijeru kao asistent 2010. godine, posle čega je samostalno vodio BSK, Rad, Zemun, Radnik iz Bijeljine i El Gunu. Bio je još jednom asistent u Zvezdi u sezoni 2013/14, zatim je sarađivao u štabu Čangčun Jataija i Rige, zahvaljujući saradnji sa Slavišom Stojanovićem.

Video: Audio snimak kojim Dejan Stanković potvrđuje da postaje trener Crvene zvezde

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale Cirih

    19. decembar 2019 | 11:36

    Mislim da je prava stvar da se sada na zimu menja trener a ne na leto. Ima pola godine vremena da upozna ekipu i analizira sta treba i sta fali, tako da moze organizovano da se pripremi za sledece kvalifikacije LŠ. Sto se tice Milojevica, mislim da je u Zvezdi dostigao svoj vrhunac, takodje i ekipa sa njim. On neka se proba u novom klubu, a Zvezda dobija svezu krv koja ce sigurno kao magnet privuci vecu paznju za sobom, a sa tim i publiku, medije, sponzore, ugled u inostranstvu, transfer igraca itd.

  • sremac

    19. decembar 2019 | 12:01

    mislim da je ovo dobar potez fudbaler sa takvin iskustvom je autoritet cak i za marina a radio je sa svetskim trenerima .... gde je pep peko zanat pa konte pa milosevic sa losijom ekipom razbija nas u derbijima moderan fudbal trazi trcanje trcanje pa opet trcanje presing nedas protivniku da se sastavi mada je miloje imao odbranu za deset

  • Danilo nk

    19. decembar 2019 | 10:49

    Covjek se zasitio i odlucio da ode.Moze u mnogo bolji klub i za mnogo vece pare da radi.Veliko hvala za ove tri sezone.Vratio si ZVEZDU tamo gde pripada.Srecno Miloje! A sto se tice Dejana S.dobrodosla je svjeza krv.Deki samo hrabro pravi navijaci zvezde su uz tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA