Hteli ga Zvezda i Partizan, davio je Mičela Donalda na terenu, a sada je pojačao Radnički!

Nišlije jače za iskusnog Maslaća (29)

  • 0

U danu kada su ostali bez Nermina Haskića koji je otišao u Japan, fudbaleri Radničkog iz Niša su doveli i pojačanje u defanzivnoj linini - Marija Maslaća!

Reč je o nekadašnjem kapitenu Borca iz Čačka koji je 2013. godine bio na meti Crvene zvezde i Partizana, a igrao je još za Vojvodinu, Irtiš, Rigu, Belasicu, i Akademiju Pandev.

Bio je član i malde reprezentacije Srbije, dok ga je javnost u našoj zemlji pamti i po konfliktu sa Mičelom Donaldom od pre tri godine. Podsetimo, Maslać je ušao u klinč sa nekadašnjim vezistom Zvezde i uhvatio ga je za vrat na terenu.

Maslać je već potpisao ugovor sa Nišlijama i staviće se na raspolaganju Miloradu Kosanoviću od 10. januara.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

- U klub me dovela uprava Radničkog koja veruje u mene i koja mi je dala poverenje da dođem u ovako veliki klub, koji je na visokoj poziciji u srpskom fudbalu. Nadam se da ću im se odužiti svojim dobrim partijama u svom novom dresu. Dugo sam igrao Superligu Srbije, bio sam kapiten Borca koji je tada bio u vrhu našeg fudbala, imam i internacionalno iskustvo i veoma mi je drago što sam se vratio u Srbiju posle nekoliko godina - rekao je Maslać za zvaničan sajt radničkog i dodao:

- Radnički ima visoke ambicije sa kojima sa upoznat i nadam se da ćemo izboriti izlazak u Evropu. Što se tiče tabele, ništa nije gotovo i sa par pobeda na startu možemo da uhvatimo priključak sa timovima iz vrha tabele. Sa trenerom Kosanovićem sa sarađivao u Borcu, obojica smo iz Novog Sada, a što se tiče saigrača, igrao sa sa Melegom u Vojvodini is a Kneževićem u Vojvodini i Borcu, tako da mi neće biti teško da se ovde uklopim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA