≫ 

Transferi: KRAJ ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA!

To bi bilo sve od nas za ovaj prelazni rok, naredno viđenje vam zakazujemo za nekoliko meseci, čim se otvori letnja pijaca

  • 4

Najvažnije vesti za 31. januar

* Odion Igalo novi fudbaler Mančester junajteda

* Nikolas Gaitan potpisao za Lil

* Džerod Boven u Vest Hemu

* Kevin Princ Boateng u Bešiktašu

* Svetozar Marković napustio Olimpijakos

* Marko Janković prešao u Seriju B

* Gaston Pereiro prešao u Kaljari

* Marko Pjaca prešao u Anderleht

* Emre Džan prešao u Dortmund

* Barselona je kupila i Mateusa Fernandeša

* Stiven Nzonzi prešao u Ren

* Lajpcig doveo levog beka Sitija Anhelina

* Jakob Brun Larsen u Hofenhajmu

* Arnautović nije mogao u Vest Hem zbog koronavirusa

* Edinson Kavani ostaje u Parizu do leta

* Džoš King na meti Mančester junajteda

* Olivije Žiru ostaje u Čelsiju do leta

* Dejan Joveljić prešao u Anderleht

* Petar Škuletić zvanično u Turskoj

* Rišairo Živković potpisao za Šefild junajted

* Janik Ferira Karasko potpisao za Atletiko

* Barsa dovela Fransiska Trinsaa iz Brage

* Kamil Grosicki prešao iz Hala u VBA

* Sedrik Soareš novi fudbaler Arsenala

"Novi" desni bek u avionu Partizana

10 bombi bi mogle da odjeknu poslednjeg dana prelaznog roka

TOK DANA

01.00 - ZVANIČNO! Odion Igalo je novi fudbaler Mančester junajteda! Stigao je iz kineskog Šangaja na pozajmicu do kraja sezone uz mogućnost otkupa.

00.45 - Dok čekamo potvrdu transfera Odiona Igala iz Kine na Old Traford, pročitajte najluđu priču poslednjeg dana prelaznog roka

00.27 - ZVANIČNO! Boven u Vest Hemu, potvrdio je Hal upravo.

00.23 - ZVANIČNO! Argentinac Nikolas Gaitan (31) u Lilu kao slobodan igrač.

00.19 - PROPALO! Viktor Vanijama nije prešao u Amijen i ostaje u Totenhemu do leta (osim ukoliko ne nađe neki tim van liga petice).

00.15 - GOTOVO! Džerod Bouven je prešao iz Hala u Vest Hem. Obeštećenje 20 miliona evra uz dodatnih 8 miliona kroz bonuse. Čekićari su progurali ovo.

00.11 - PROPALO! Transfer Nejtana Fergusona iz VBA u Kristal Palas definitivno nije stigao do dedlajna, jer momak nije prošao lekarske preglede zbog povrede kolena. Vrećice i Slaven Bilić su ostali bez 12 miliona evra. 

00.05 - Još uvek čekamo potvrdu prelaska Odiona Igala u Mančester junajted. Sve je odavno definisano, Kinezi su dali odobrenje, jedino je pitanje da li je dokumentacija na vreme prošla kroz sistem. 

00.01 - Završen je januarski prelazni rok u ligama petice, ali klubovi imaju i dodatno vreme da kompletiraju transfere. Takođe, mnogi klubovi će u narednim minutima, možda i satima, nastaviti da predstavljaju svoja zimska pojačanja, a Telegraf Sport će naravno i to ispratiti. 

00.00 - KRAJ ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA! - zvršen je zimski prelazni rok u najjačim ligama Evrope.

23.58 - Još dva minuta...

23.55 - ZVANIČNO: Napadač Svonsija Borha Baston prešao je u Aston Vilu kao slobodan igrač.

23.41 - ZVANIČNO! Hrvatski defanzivac Filip Benković prešao je iz Lestera u Bristol Siti na pozajmicu do kraja sezone.

23.30 - ZVANIČNO! Iskusni napadač Kristal Palasa Konor Vikam prešao je Šefild Venzdej na pozajmicu do kraja sezone.

23.27 - Skaj Sports javlja da je gotovo i da je Manečster junajted kompletirao pozajmicu Odiona Igala iz Kine. Čekamo zvaničnu potvrdu.

23.20 - ZVANIČNO! Hadersfild je pozajmio od Evertona svog nekadašnjeg golmana, Danca Jonasa Lesla do kraja sezone.

23.13 - ZVANIČNO! Barselona je pozjamila desnog beka Musu Vaga (20) Nici do kraja sezone. Francuski tim može da ga otkupi za 10 miliona evra na leto.

23.05 - ZVANIČNO! Vulverhempton je pozajmio štopera Rajana Beneta Lesteru do kraja sezone.

23.00 - Dok čekamo promociju Igala na Old Trafordu da kažem oda je Džoš King vrlo razočaran što nije prešao u Mančester junajted posle celodnevnih pregovora. Norvežanin smatra da je propustio šansu karijere...

22.53 - ZVANIČNO! Evo i Ace Jovanovića! Nišlija je prešao iz drugoligaša Ueske u Deportivo iz La Korunje na pozajmicu do kraja sezone.

22.45 - Nekada veliki talenat Borusije iz Dortmunda Emre Mor stigao je u Atinu na promociju u dresu Olimpijakosa.

22.40 - ZVANIČNO! Espanjol je doveo i golmana u smiraj prelaznog roka, a to je Ojer Periko iz Levantea koji je plaćen 1,5 miliona evra. Da li je time otvoreno mesto za Nišliju Jovanovića u Levanteu?

22.35 - Vrlo uskoro očekujemo i da Vest Hem obelodani dolazak Džeroda Bouvena iz Hala za 25 miliona evra. Time će Dejvid Mojes završiti prelazni rok s nadom da se pojačao u borbi za opstanak.

22.30 - Evo i informacije da će Mančester junajted za pozajmicu Odijona Igala platiti Kinezima 5 miliona evra. E, nekad je u srećna vremena u finišu prelaznog roka na Old Traford dolazio Dimitar Berbatov...

22.20 - ZVANIČNO! Serhio Arauho se vratio u AEK iz Atine. On je stigao na pozajmicu iz redova španskog drugligaša Las Palmasa.

22.11 - Seltik nije hteo, ali hoće Amijen. Francuski klub pregovara o pozajmici Viktora Vanijame iz Totenhema, a Pevci su spremni na sve čak i da mu plaćaju 70% plate do kraja sezone.

22.00 - ZVANIČNO! Nekada veliki engleski talenat Ravel Morison prešao je iz Šefild junajteda u Midlzbro na pozajmicu do kraja sezone.

21.45 - ZVANIČNO! Kevin Princ Boateng je novi fudbaler Bešiktaša. Stigao je iz Fiorentine kao slobodan igrač posle samo šest meseci. Ovo mu je 12. klub u karijeri.

21.40 - DOGOVORENO! Mančester junajted je usaglasio lične uslove sa Odionom Igalom koji stiže iz kineskog Šangaja na šestomesečnu pozajmicu s pravom otkupa. Da bi transfer bio realizovan potrebno je da Kinezi pošalju dokumentaciju na vreme, pa će trka trajati do ponoći, možda i duže.

21.33 - ZVANIČNO! Defanzivac Olimpijakosa Svetozar Marković napustio je Pirej i preselio se na pozajmicu u redove AEL-a iz Larise do kraja sezone.

21.25 - Zanimljiva vest za navijače Arsenala. U Londonu se očekuje još jedan transfer do ponoći, ali to neće biti Toma Lemar iz Atletika koji se često spominjao. Da li je možda Mikola Matvijenko iz Šahtjora?

21.20 - ZVANIČNO! Leganes je doveo napadača Jang Bojsa Rodžera Asalea. Beogradska publika ga je upoznala prošlog leta tokom dvomeča za Ligu šampiona sa Zvezdom.

21.15 - ZVANIČNO! Defanzivac Sautemptona Maja Jošida prešao je na pozajmicu u Sampdoriju.

21.11 - ZVANIČNO! Nekadašnji vezista Parizana Marko Janković napustio je SPAL i otišao na pozajmicu u redove italijanskog drugligaša Krotonea.

21.00 - Otkrili smo i razlog zbog kojeg kasni realizacija transfera Bouvena u Vest Hem. Zapelo je jer je igrač tražio klauzulu u ugovoru za slučaj da Čekićari ispadnu iz Premijer lige.

20.55 - ZVANIČNO! Marokanski vezista Sofijan Amrabat prešao je iz Helas Verone u Fiorentinu.

20.49 - ZVANIČNO! Grčki defanzivac Panajotis Restos prešao je iz Bajer Leverkuzena u Šefild junajted na pozajmicu do kraja sezone. 

20.45 - ZVANIČNO! Belgijski vezista Aleksis Selmakers prešao je iz Anderlehta u Milan na pozajmicu s pravom otkupa.

20.37 - ZVANIČNO! Jedan od najvećih engleskih talenata, defanzivac Luk Matison (17) prešao je u Vulverhempton. Ročdejlu sleduje obeštećenje od milion funti, a dobio je momka na pozajmicu do kraja sezone.

20.33 - Pisali smo već u ovom našem celodnevnom blogu o problemu Parme sa Žervinjom, a evo i kompletnog objašnjena čitave zbrke koja je nastala u Parmi.

20.30 - NOVO! Odion Igalo je poslednja šansa za Mančester junajted da dovede napadača u ovom prelaznom roku. Skaj Sports javlja da su pregovori u toku, ali da je ostalo još malo više od tri sata za realizaciju posla, pa su šanse 50%-50%.

odion igalo Foto: Tanjug/Ap

20.27 - ZVANIČNO! Milan je rešio problem nedostatka levog beka. Vratio je Urugvajca Dijega Laksalta sa pozajmice iz Torina.

20.24 - ZVANIČNO! Gaston Pereiro u Kaljariju. Stigao je iz PSV Ajndhovena, za simbolično obeštećenje jer mu je kroz nekoliko meseci isticao ugovor.

20.20 - ZVANIČNO! Edmond Tapsoba je prešao u Bajer iz Leverkuzena. Stigao je iz Vitorije Gimaraeš za 18 miliona evra i bonuse i potpisao ugovor na pet godina.

20.15 - MALA NAPOMENA! Zimski prelazni rok se završava tačno u ponoć, ali će u Engleskoj on trajati sat ili dva duže, pošto klubovi imaju pravo na dodatno vreme da kompletiraju dokumentaciju. Pre ravno dve godine tako je Aleksandar Mitrović prešao iz Njukasla u Fulam u sitne sate, a najbitnije je da u 22:59 (23:59 po našem vremenu) ovaj papir (na fotografiji) bude u sedištu FA Engleske.

20.13 - Skaj Sports javlja da je Džerod Bouven prošao lekarske preglede i da u ovom trenutku putuje ka London stadionu kako bi sa Dejvidom Mojesom finiširao prelazak u Vest Hem. Podsećamo, Halu sleduje 25 miliona evra, ako se transfer progura.

20.08 - Dugogodišnji fudbaler VBA Kris Brant napustiće Hautorns posle 13 godina i pojačati Stouk.

20.05 - ODBIJENO! Kinski Šangaj je odbacio ponudu o šestomesečnoj pozajmici Nigerijca Odiona Igalaa u Totenhemu. Ukoliko bivši napadač Votforda ode negde do noćas u ponoć to će biti bilo gde izuzev među Pevce.

20.00 - ZVANIČNO! Iskusni Austrijanac Sebastijan Predl raskinuo je ugovor sa Votfordom.

19.50 - PROPALO! Ajaks i Sao Paulo nisu uspeli da se dogovore oko obeštećenja za napadala Entonija, pa mladi Brazilac ostaje u domovini.

19.45 - ZVANIČNO! Hrvatski vezista Marko Pjaca prešao je na pozajmicu u Anderleht.

19.35 - ZVANIČNO! Defanzivac Fenerbahčea Matijas Zanka Jorgensen preselio se u Fortunu iz Dizeldorfa na pozajmicu do kraja sezone.

19.25 - Oglasio se i Viljan Žoze. Brazilac je jedna od "bombi prelaznog roka" koja danas nije odjeknula, a u kratkoj poruci se izvinio navijačima Sosijedada.

- Izvinjavam se treneru i navijačima. Transfer (u Totenhem) je bio idealna prilika za mene, nije se desio, idemo dalje - poručio je brazilski napadač.

19.20 - BLIZU JE! Aston Vila će dovesti još jednog napadača u smiraj prelaznog roka i to Španca Borhu Bastona koji stiže na pozajmicu iz Svonsija.

19.15 - PROPALO! Entoni Robinson neće preći u Milan! Iako je proveo celi dan u Italiji na lekarskim pregledima američki levi bek se vraća u Vigan jer Rosoneri nisu uspeli da se dogovore sa njegovim menadžerima oko ličnih uslova.

19.08 - ZVANIČNO! Urugvajski levi bek Matijas Vinja prešao je iz Nasionala u Palmeiras za 8 miliona dolara.

19.04 - ZVANIČNO! Supertalentovani Švajcarac Noa Okafor preselio se iz Bazela u Salcburg za 12 miliona evra. On bi trebalo da zameni Halanda u Mocartovom gradu.

19.00 - ZVANIČNO! Emre Džan je novi fudbaler Borusije iz Dortmunda. Stigao je iz Juventusa na pozajmicu do kraja sezone s obaveznim otkupom za 30 miliona evra na leto.

18.57 - ZVANIČNO! Čak tri potpisa u ambicioznom Trabzonu! Ugovore sa turskim klubom potpisali su Giljerme, Manuel da Kosta i Mesijas Karvaljo.

18.53 - ZVANIČNO! Još jedna kupovina Barselone! Brazilski vezista Mateus Fernandeš stiže 1. jula na Nou Kamp iz Palemeirasa za 7 miliona evra + 3 miliona bonusa. Ugovor na pet godina, a otkupna kaluzula 300 miliona evra.

18.48 - ZVANIČNO! Stiven Nzonzi je novi fudbaler Rena. Stigao je iz Rome na pozajmicu do kraja sezone nakon prekida pozajmice u Galatasraju.

18.45 - ODBIJENO! Njukasl je ekspresno odgovorio Seltiku na ponudu za Atsua - nije na prodaju!

18.38 - Votford baš nema sreće pošto mu propadaju i pregovori sa levim bekom Kristijanom Pedersenom iz Birmingema.

18.35 - Defanzivac Barnlija Ben Gibson je ljut na klub koji je odbio danas dve ponude Votforda da ga puste napozajmicu do kraja sezone. Radi se o jednom od engleskih talenata koji ne dobija priliku na Turf Muru u poslednje vreme i promena sredine mu je bila preko potrebna.

18.30 - ZVANIČNO! Defanzivac Adama Sumaoro prešao je iz Lila u Đenovu na pozajmicu.

18.26 - Mančester junajtedu ističe vreme u potrazi za napadačem, a prema poslednjim informacijama spali su na Nigerijca Odiona Igala koji nastupa u Kini. On je ranije igrao za Votford.

18.20 - ZVANIČNO! Mladi napadač Barselone Abel Ruiz (20) preselio se u Bragu na pozajmicu do kraja sezone. Portuglaci će ga na leto otkupiti za 8 miliona evra, a transfer je u sklopu pređašnje kupovine Trinsaa koji na leto prelazi u Katalaoniju.

18.14 - ZVANIČNO! Vezista Luis Morgan (23) prešao je iz Seltika u američki Inter Majami.

18.10 - ZVANIČNO! Španski levi bek Anhelino prešao je iz Mančester Sitija u Lajpcig na pozajmicu do kraja sezone.

18.05 - ZVANIČNO! Danski napadač Jakob Brun Larsen napustio je Borusiju iz Dortmunda posle pet godina i preselio se u Hofenhajm. Njemu je potreban novi klub kako bi se izborio za mesto puntika na Evropsko prvenstvo.

18.00 - ZVANIČNO! Brajton je opozvao holandskog napadača Jirgena Lokadiju sa pozajmice u Hofenhajmu iz razloga što namerava da ga prosledi u SAD u redove FK Sinsinatija.

17.55 - ZVANIČNO! Defanzivac Havi Fernandez (22) prešao je iz Ovijeda na pozajmicu u Viljareal.

17.50 - ZVANIČNO: Napadač Intera Samuele Longo (28) preselio se na pozajmicu u Veneciju.

17.45 - Seltik je poslao ponudu Njukaslu za krilnog fudbalera Krsitijana Atsua. Za vezistu iz Gane zanima se i Notingem Forest, ali videćemo hoće li do ponoći uspeti da realizuju transfer.

17.36 - Engleski Miror piše da je povratak Marka Arnautovića iz Kine u Vest Hem propao jer su obustavljeni svi letovi iz najmnogoljudnije zemlje na svetu usled epidemije koronavirusa.

17.30 - Zanimljiva vest iz Parme u kojoj niko ne zna gde je najbolji fudbaler Žervinjo. Sportski direktor kaže da mu je napadač iz Obale Slonovače pre nekoliko dana rekao da ima novi klub i da hoće da ide i da se od tada nije pojavio ni na jednom treningu ovog tima.

17.25 - Posle iskusnog Hatema Ben Arfe i vezista Sevilje Roni Lopes nalazi se na meti Valjadolida. Portugalac se nije proslavio od dolaska iz Monaka prošlog leta pa će se preseliti na pozajmicu.

17.10 - ZVANIČNO! Jedan od najvećih engleskih talenata Klinton Mola (18) napustio je Čelsi i preselio se u Štutgart sa kojim je potpisao ugovor na četiri i po godine.

17.06 - Defanzivac Sautemptona Maja Jošida nalazi se na korak od prelaska u Sampdoriju na pozajmicu do kraja sezone. Japanac nije standardan u timu Svetaca ove sezone. 

17.02 - ZVANIČNO! Levi bek Hofenhajma Džošua Brenet preselio se na pozajmicu u Vitese.

16.58 - Uprkos interesovanju iz Engleske napadač Amijena Seru Žirasi ostaje u Francuskoj.

16.55 - BLIZU JE! Vezista Real Sosijedada Ruben Pardo (27) prelazi u Bordo kao slobodan igrač.

16.50 - Lajpcig je na pragu novog pojačanja u finišu prelaznog roka. To će biti levi bek Anhelinjo iz Mančester Sitija koji napušta Građane samo šest meseci od dolaska iz PSV Ajndhovena. 

16.47 - I vezista Anderlehta Aleksis Selmakers uspešno je prošao lekarske preglede u Milanu posle kojih će poptisati ugovor sa Rosonerima.

16.44 - I Marko Pjaca je stigao u Brisel na lekarske preglede i promociju u dresu Anderlehta. Njega će Juventus pozajmiti na šest meseci uz mogućnost produžetka pozajmice za još sezonu.

16.40 - Zinedin Zidan tvrdi da Geret Bejl (traži ga Totenhem) ne napušta Madrid danas, ali Velšanin nije u timu Reala koji sutra igra gradski derbi s Atletikom. Vrlo zanimljivo... 

16.36 - ZVANIČNO! Portugalski reprezentativac Dijego Souza (30) vratio se Primeiru i potpisao ugovor sa Benfikom. Nekadašnji napadač Brage napustio je Kinu posle samo šest meseci.

16.30 - BOMBA! Arda Turan se seli u Brazil! Turski mediji pišu o prelasku fudbalera Barselone u redove šampiona Južne Amerike Flamenga.

16.26 - Nemački vezista Kevin Princ Boateng je na putu ka Istanbulu gde će do ponoći biti promovisan kao novi fudbaler Bešiktaša. On stiže na pozajmicu iz Fiorentine.

16.22 - DOGOVORENO! Korejac Ki Sung Jung raskida ugovor sa Njukaslom.

16.18 - PROBLEMI? Transfer znapadača Hala Džeroda Bouvena u Vest Hem je stopiran jer igrač i Čekićari ne mogu da se dogovore oko ličnih uslova, pošto mali traži platu od 65.000 evra nedeljno. Jedan od najboljih strelaca u Čempionšipu je i dalje u Londonu na lekarskim pregledima, a obeštećenje je trebalo da iznosi oko 25 miliona evra.

16.15 - NOVO! Mančester junajted je odustao od Džošue Kinga! Pouzdani Skaj Sports javlja da su se Đavoli okrenuli drugim opcijama. Dakle, čekaćemo do ponoći novog napadača na Old Trafordu.

16.13 - Fiorentina je dovela danas već tri igrača (Kuame, Dankan i Amrabat), a do kraja večeri mogao bi da stigne i četvrti i to iz Milana. Radi se o Urugvajcu Dijegu Lakasaltu koji bi mogao da prekine pozajmicu u Torinu.

16.09 - Nakon neuspeha sa Žiruom, Inter se okreće drugim opcijama. Napadač je Konteu preko potreban, a do večeras će se verovatno pokrenuti pregovori sa Simoneom Zazom (Torino) ili Islamom Slimanijem iz Lestera.

16.05 - ZVANIČNO! Kao što je Telegraf Sport juče ekskluzivno najavio, Petar Škuletić je novi fudbaler turskog Sivasa

16.00 - MALI OFF! Žoze Murinjo je na zanimljiv način objasnio da više neće biti pojačanja u Totenhemu danas, a kako je to uradio pogledajte sami u videu.

15.57 - Edinson Kavani definitivno ostaje u Parizu do leta, potvrdio je Tomas Tuhel. Urugvajac je razočaran, ali nemački trener kaže da ima i gorih stvari u životu.

- Postoje i gore situacije u životu nego da ostaneš u Pari Sen Žermenu. Mislim da će mu biti dobro, potrebno je samo da povrati ritam i samopouzdanje. Edi je veliki igrač, a dobra je stvar što se tim neće promeniti - kaže Tuhel.

15.54 - ZVANIČNO! Iskusni golman Vito Manone prešao je iz Redinga u danski Ezbjerg na pozajmicu do kraja sezone.

15.50 - ZVANIČNO! Golman Majnca Robin Centner produžio je ugovor do 2023. godine.

15.46 - ZVANIČNO! Austrijanac Stefan Ilsanker je novi fudbaler Ajntahta iz Frankfurta. Stigao je iz Lajpciga na zahtev trenera Hitera koji mu je bio šef u Salcburgu.

15.43 - ZVANIČNO! Krilni fudbaler Hadersfilda Florent Hederđonaj preselio se u tursku Kasimpašu na pozajmicu do kraja sezone.

15.35 - ZVANIČNO! Štoper Aston Vile Džejms Čester preselio se na pozajmicu u Stouk.

15.32 - ZVANIČNO! Bosanski štoper Ervin Zukanović (32) prešao je u SPAL kao slobodan igrač.

15.28 - Golman Ueske i povremeni reprezentativac Srbije Aleksandar Jovanović promeniće sredinu do ponoći. Nišliju žele dva španska kluba - Levante i Deportivo iz La Korunje - a veće šanse imaju ovi prvi koji igaju u Primeri.

15.24 - Iskusni Japanac Keisuke Honda potvrdio je da će preći u Botafogo kao slobodan igrač.

15.20 - Argenitnski vezista Nikolas Gaitan (31) stigao je u Lil na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Dogama. On je nedavno postao slobodan agent nakon što mu je istekao ugovor sa američkim MLS ligašem Čikago Fajerom.

15.16 - ZVANIČNO! Napadač Kristijan Kuame je prešao iz Đenove u Fiorentinu. 

15.12 - Izvori Skaja otkrivaju da je transfer Džoša Kinga u Mančester junajted dogovoren i da se čeka da mu Bornmut dovede zamenu kako bi se realizovao.

15.07 - ZVANIČNO! Dejvi Zelke se vratio u Verder. Stigao je iz Herte na pozajmicu od 18 meseci uz opciju otkupa za 8. miliona evra.

15.03 - ZVANIČNO! Brazilski napadač Mateus Kunja je prešao u Hertu iz Lajpciga za 15 miliona evra.

14.55 - Transfer veziste VBA Nejtana Fergusona u Kristal Palas nalazi se pred kolapsom jer je na lekarskim pregledima otkrivena povreda kolena. Pratimo situaciju...

14.51 - Trener Čelsija Frenk Lampard poručio je da Olivije Žiru ostaje na Stamfordu. Plavci nisu uspeli da dovedu Drisa Mertensa iz Napolija, pa Francuz ostaje u Londonu na proleće.

14.45 - Nova imena na listi potencijalnih napadača Mančester junajteda sada su Temu Puki (Norič) i Dris Mertens (Napoli), tvrdi Independent.

14.42 - ZVANIČNO! Vezista Kelna Vinsent Kozijelo prešao je u redove francuskog drugoligaša Pariza na pozajmicu do kraja sezone.

14.37 - GOTOVO! Levi bek Entoni Robinson prošao je lekarske preglede u Milanu i uskoro će i zvanično postati Rosonero. Amerikanac stiže iz Vigana na pozajmicu s obaveznim otkupom za 10 miliona funti.

14.35 - ZVANIČNO! Dejan Joveljić na pozajmici u Anderlehtu do kraja sezone!

14.30 - Kako je propao transfer Kavanija u Atletiko? As piše da su Madriđani sve imali dogovoreno sa Pari Sen Žermenom, ali da su potom na scenu stupili agenti Urugvajca koji su tražili ogromne premije, pa je posao propao.

14.28 - ZVANIČNO! Petar Škuletić u Sivasu na pozajmici do kraja sezone, potvrdio je njegov klub Monepelje.

14.23 - Žoze Murinjo kaže da ne treba očekivati nikakva pojačanja u Totenhemu do kraja dana.

14.18 - Džoš King je očajan i ne gubi nadu da će do večeri potpisati za Mančester junajted. Iako je Solskjer ranije danas rekao da je pijaca zatvorena za Đavole, Englezi tvrde da je Norvežanin i dalje meta i da su pregovori u toku.

14.13 - Portugalski reprezentativac Dijego Souza stigao je u Lisabon na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Benfikom. Nekadašnji napadač Brage, inače Brazilac, vraća se iz Kine posle šest meseci.

14.08 - Napadač Amijena Seru Žirasi putuje ka Engleskoj. Njega očekuju u Brajtonu na lekarskim pregledima posle kojih će realizovati pozajmicu s pravom otkupa u redove premijerligaša. Mada, Galebovi nisu jedini jer još tri ekipe žele visokog centarfora.

14.04 - Čelnici Real Sosijedada poručili su da Vilijan Žoze neće danas promeniti sredinu. Iako engleski mediji potenciraju pregovre sa Totenhemom i Mančester junajtedom iz kluba sa Anoete poručuju da će Ruben Pardo biti jedini odlazak iz Baskije danas.

14.00 - ZVANIČNO! Rišairo Živković je novi fudbaler Šefild junajteda. Stigao je na pozajmicu iz kineskog Čangčuna, a podsećamo da se radi o Holanđaninu srpskog porekla koji se svojevremeno afirmisao u GroningenuAjaksu.

13.55 - Parma očajnički traži napadača ovog poslednjeg dana prelaznog roka, a na Enio Tardiniju se nadaju dolasku jednog od ove dvojice - Alfreda Donarume (Breša) ili Alesandra Matrija (Sasuolo na pozajmici u Breši).

13.53 - ZVANIČNO! Iskusni irski vezista Ajden Mekgidi prešao je iz Sanderlenda u Čarlton.

13.48 - Nekadašnji ljubimac navijača Crvene zvezde Gelor Kanga stigao je u Španiju na lekarske prelgede i potpisivanje ugovora sa Leganesom. Njega će praška Sparta pustiti za simbolično obeštećenje jer mu ugovor ističe za šest meseci.

13.44 - GOTOVO! Talentovani desni bek Luk Matison (17) stigao je u Vulverhempton na lekarske preglede i poptisivanje ugovora. Ročdejlu sleduju milion funti obeštećenja.  

13.40 - GOTOVO! Pisalo se da će ove zime u Milan, ali je urugvajski levi bek Matijas Vinja prešao iz Nasionala u Palmeiras za 6 miliona dolara.

13.38 - ZVANIČNO! Spominjao se ove zime kao pojačanje Crvene zvezde, ali je mladi napadač Rome Mirko Antonuči završio na kraju na pozajmici u Portugaliji u redovima Vitorije iz Setubala.

13.34 - ZVANIČNO! Nekada veliki talenat srpskog fudbala i kapiten zlatnh Orlića iz Litvanije Marko Pavlovski otpušten je iz portugalskog drugoligaša Varzima.

13.30 - Napadač Herte Dejvi Zelke stigao je u Bremen na lekarske preglede i potpisivanje ugovora s Verderom. On se vraća u klub u kojem se afirmisao na pozajmicu uz obavezan otkup za 8 miliona evra na leto.

13.28 - ZVANIČNO! Defanzivac Hofenhajma Filip Ohs prešao je u Hanover kao slobodan igrač.

13.25 - DEMANTOVANO! Iz Seltika poručuju da ne pregovaraju oko prelaska Visenta Vanijame iz Totenhema jer ih Afrikanac ne zanima u ovom prelaznom roku.

13.19 - ZVANIČNO! Mladi napadač Kopenhagena Karlo Holse (20) prešao je u Rozenborg.

13.16 - ZVANIČNO! Bosanski napadač Smail Prevljak (24) prešao je iz Salcburga u belgijski Eupen na pozajmicu do kraja sezone.

13.13 - ZVANIČNO! Švajcarski vezista Blerim Džemaili napustio je Bolonju i prešao u kineski Šenžen.

13.10 - ZVANIČNO! Janik Fereira Karasko je novi fudbaler Atletika iz Madrida. Stigao je iz kineskog Dalijana.

13.05 - Poslednji dan prelaznog roka u glavnim ligama Evrope za razliku od nekih prethodnih neće izazvati velike promene u Crvenoj zvezdi. Sa Marakane je Telegrafu potvrđeno da se danas ne očekuju nikakvi ozbiljni transferi iz inostranstva. Podsetimo, u Srbji prelazni rok traje do 8. februara, dok u drugim zemljama van Evrope i duže. Najbliži odlasku iz Zvezde je Ričmond Boaći, a njegov transfer (u Aziju) bi trebalo da bude kompletiran narednih nedelja.

13.00 - Još jedna potvrda da je Žiru daleko od odlaska iz Čelsija stiže i od poznatog britanskog novinara Dejvida Ornstejna.

12.57 - Štoper Vulvsa Rajan Benet je stigao u Lester na lekarske preglede.

12.53 - Olivije Žiru je trenirao sa igračima Čelsija ovog jutra što znači da je transfer daleko.

12.50 - Mančester junajted razmišlja o novoj ponudi za napadača Bornmuta Džoša Kinga bez obzira što je prva od 30 miliona funti glatko odbijena na Vitalitiju.

12.48 - ZVANIČNO! I Braga je potvrdila prelazak Fransiska Trinsaoa u Barselonu i čak otkrila i tačnu sumu koju je dobila na ime obeštećenja - 30.940.140 evra! Svaka čast na transparentnosti.

12.46 - Glazgov Rendžers je na korak od dovođenja napadača Barnlija Mateja Vidre. Naravno, pregovara se o pozajmici.

12.43 - Uprkos insistiranju Den Haga i Čarltona, Totenhem odbija da pozajmi talentovanog Irca Troja Perota ove zime. Mali ostaje u Londonu za svaki slučaj...

12.40 - ZVANIČNO! Novi Kristijano Ronaldo je Barselonin! Fransisko Trinsao je potpisao ugovor sa Kataloncima koji stupa na snagu 1. jula ove godine. Bragi sleduje obeštećenje od 31 miliona evra.

12.38 - Iako još nije zvanično igrač Atletika iz Madrida jer kineski Dalijan nije dao dozvolu, Belgijanac Janik Ferira Karasko uveliko trenira s Jorgandžijama.

12.35 - Dolazak Tapsobe na Baj Arenu znači i kraj nemačke avature za Panajotisa Restosa. Grk se seli u Englesku, u redove Šefild junajteda na pozajmicu do kraja sezone.

12.30 - Seltik i Totenhem pregovaraju oko pozajmice veziste Viktora Vanijame. Pevci su spremni da mu plaćaju veći deo zarade dok bude nastupao u Glazgovu.

12.25 - Štoper Vitorije iz Gimaraeša Edmond Tapsoba stigao je u Leverkuzen na lekarske preglede. Portuglcima sleduje obeštećenje od 18 miliona evra plus bonusi. 

12.23 - Danski napadač Jakob Brun Larsen neće preći u Bornmut. On se dogovorio sa Hofenhajmom, da se preseli na pozajmicu do kraja sezone.

12.18 - ZVANIČNO! Kamil Goriscki je novi fudbaler Vest Bromvič Albiona. Stigao je iz Hala i potpisao ugovor na 18 meseci sa ekipom Slavena Bilića.

12.11 - ZVANIČNO! Bajer iz Leverkuzena je doveo Florijana Vurca, kadetskog reprezentativca Nemačke iz Kelna.

12.05 - Engleski mediji javljaju da je štoper iz Vulverhemtpona Rajan Benet na putu ka Lesteru gde će poptisati ugovor posle lekarskih pregleda. Stiže na pozajmicu do kraja sezone.

12.01 - ZVANIČNO! Luka Ranijeri iz Fiorentine ide u Askoli na pozajmicu.

12.00 - Emre Džan stigao u Dortmund na lekarske preglede.

11.55 - DEMANTOVANO! Zinedin Zidan je negirao odlazak Gereta Bejla poslednjeg dana prelaznog roka iz Madrida!

11.45 - ZVANIČNO! Dejan Joveljić ide u Anderleht na pozajmicu! Ajntraht Frankfurt ga je poslao na kaljenje pozajmicu do kraja sezone, bez opcije otkupa ugovora.

11.30 - ZVANIČNO! Sedrik Soareš je prelazi na pozajmicu u Arsenal iz Sautemptona !

11.08 - ZVANIČNO! Alfred Dankan je novi fudbaler Fiorentine! Reprezentativac Gane stiže iz Sasuola na pozajmicu uz obavezan otkup ugovora.

11.03 - Mančester Siti je blizu dogovora za transfer brazilskog vunderkinda Jana Kouta. Građani su poslali 14,2 miliona evra Koritibi za beka koji je prošle godine bio prvak sveta sa reprezentacijom Brazila do 17 godina.

11.00 - Janik Karasko bi trebalo da do kraja dana dogovori povratak u Atletiko Madrid. On bi trebalo da dođe na pozajmicu iz kineskog Dalijan Jifanga.

10.50 - ZVANIČNO! Kardif poslao na pozajmicu Omara Bogla, koji će do kraja sezone provesti u holandskom Den Hagu.

10.40 - ODBIJENO! Bornmut je odbacio 30 miliona evra za Džoša Kinga koliko je ponudio Mančester junajted.

10.35 - Dobro obaveštena A Bola prenosi da je Barselona ponudila 31 milion evra za Fransiska Trinisaa iz Brage. Ovaj list navodi i da bi Braga trebalo da prihvati ponudu i da će to biti rekordan transfer ovog kluba u istoriji.

10.20 - Najveća bomba "dedlajn deja" mogao bi da bude Geret Bejl! Totenhem veruje da je napravio iskorak u mogućem transferu Velšanina, koji je upravo iz Totenhema i prešao u Real 2013. za tadašnji svetski rekord od 105 miliona evra. Predsednik Totenhema Danijel Levi otputovao je u Madrid na pregovore sa predsednikom Reala Florentinom Perezom.

10.00 - Luka Cucin sa Partizanom u avionu krenuo na drugi deo priprema. Pisali smo već da crno-beli imaju "novog" desnog beka, koji se vratio sa pozajmice iz Inđije, a on se našao na spisku putnika za Katar, gde će crno-beli odraditi drugi deo priprema.

Luka Cucin Luka Cucin; Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    31. januar 2020 | 14:48

    Ko kupi 3 zvezdina stranca dobiće još 2 gratis.

  • Eeeee

    1. februar 2020 | 08:07

    A zvezda nagomilava igrace koje posle nece niko i ne moze da ih se resi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA