≫ 

Sergej o momentu kad se probudio Laciov san o tituli: Ne mislimo o tome, ali ako pogledamo tabelu...

Sve se preokrenulo posle jednog poluvremena

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić kaže da je Laciov san o prvoj tituli u Italiji posle 20 godina počeo posle utakmice sa Atalantom.

U tom meču Atalanta je do poluvremena vodila 3:0, ali su se nebesko-plavi vratili u igru sa tri gola u nastavku.

Tom prilikom je trener Simone Inzagi rekao tek nekoliko rečenica koje su potpuno promenile tok misli igrača.

Do danas, neporaženi su u 18 utakmica zaredom, a na tabeli imaju 53 boda, samo jedan manje od vodećih, Intera i Juventusa uz bolju gol razliku (53-20 naspram 44:23 Juventusa i 48:20 Intera).

- Ne mislimo mnogo ni o Skudetu, ali ako vidimo stanje na tabeli, možda bismo i mogli da napadnemo titulu. Niko ne očekuje i ne obavezuje nas da osvojimo pehar jer su cilj kvalifikacije za Ligu šampiona. Daćemo sve što možemo da budemo tamo - objasnio je Sergej za italijanski Skaj.

Posle devet godina dominacije Juventusa koju nisu uspeli da poremete ni Roma, ni Napoli, još manje Milan sada se u igru uključio Inter.

- Inter je jaka ekipa. Imaju mnogo velikih imena, a posle derbija sa Milanom (4:2) im je poraslo samopouzdanje. Međutim, mi smo kod kuće, moramo da budemo odlučni od prve minute i vidimo šta će se dogoditi - kaže Milinković-Savić.

On je dodao i da je promenio svoj stil igre jer se malo povukao pozadi gde neretko pomaže i odbrani, a posebno je zadovoljan jer je ispunio Inzagijeve zahteve.

Hit Primere Hetafe danas (16.00) stiže na Nou Kamp u nameri da još jednu zadivi Španiju i čitav svet. Zaista odlično igraju izabranici Hozea Bordalasa, ali je Barsa kod kuće ipak favorit s kvotom 1,50. Kvota na duplu šansu X2 je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Hetafe.

Direktan duel za plasman u Ligu šampiona večeras (20.45) u Bergamu - Atalanta čeka Romu od koje ima tri boda više i pobedom bi mogla da joj odmakne na šest bodova viška. Na ruku im ide i to što su Rimljani u lošoj formi. Kec je 1,90, iks 4,00, a dvojka 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Roma.

Video: Omladinci Zvezde posle penal drame u osmini finala Lige šampiona!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA