≫ 

Javor vrhunski isprozivao Mančester siti zbog izbacivanja iz Lige šampiona!

Džaba vam novci...

  • 3
Javor, Pep Gvardiola

Foto: MN Press, Guliver/Nathan Stirk/Getty Images

Mančester siti izbačen je iz Lige šampiona na dve godine, što je bilo dovoljno za veliki broj šala na internetu u režiji navijača rivalskih klubova.

Građani nisu baš najomiljeniji na Ostrvu i u Evropi, što je bilo dovoljno za veliki niz prozivki zbog finansijskog fer pleja.

Siti je prekršio brojna pravila i UEFA to nije oprostila, iako će engleski klub učiniti sve da tu kaznu preinači.

- Mančester Siti je razočaran, ali nije iznenađen današnjom odlukom. Klub je uvek potencirao potrebu da treba osnovati nezavisno telo koje treba da ispita sve okolnosti bez raznih mešanja sa strane. U decembru 2018. godine glavni istražitelj UEFA javno je nagovestio ishod i sankciju koju je nameravao da isporuči Mančester Sitiju pre nego što je ikakva istraga započela. Promašeni i nedosledno vođeni proces UEFA niko nije nadgledao - navodi se u saopštenju Građana.

Šeik Mansur spreman je da krene u "rat" kako bi zaštitio svoju investiciju od 1.5 milijarde funti, a sve to dobro je zabavilo administratore Tviter naloga Javora iz Ivanjice.

- Javljaju nam da postoji mogućnost da u naredne dve sezone odigramo više utakmica u evropskim takmičenjima od Mančester sitija. Džaba vam novci, moji sinovci, ja ipak ljuljam malo bolje - piše na jednom od najduhovitijih naloga naših ekipa na društvenim mrežama.

 

Video: Partizan - Javor 6:2! Stevanović pogodio za osvajanje seta

Šanse Pari Sen Žermena u Dortmundu povećane su posle vesti da će Nejmar biti spreman za meč na Vestfalenu. Dvojka se plaća kvotom 2,40. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Borusija – Pari Sen Žermen.

Atletiko ne igra najbolje, a Liverpul brani pehar prvaka Evrope, pa je favorit sa kvotom 2,35 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Atletiko Madrid – Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA