≫ 

Degenek o igri Partizana: Videlo se da nisu imali želju da nas pobede

Defanzivac Zvezde kaćže da ga nije iznenadio defanzivan pristup večirotg rivala u derbiju

  • 19

Slađi deo boda sa "večitog derbija" ide Zvezdi koja je njime praktično trasirala put do nove titule, odbila pretnju iz Humske koje, istina, i nije bilo u nedelju uveče na našem najvećem stadionu.

Baš takav Partizan je video Zvezdin defanzivac Miloš Degenek: defanzivan, bez želje da ide na pobedu.

- Mislim da je prvo poluvreme bilo baš ubedljivo poluvreme. Nisu se ništa pitali - samouvereno likuje Degenek, pa dodaje, u dahu:

- Trebalo je da damo gol, da smo tu otvorili utakmici, mislim da je ovo veče moglo da bude lepo za nas, a mnogo gadno za njih. Ali eto, njihova sreća je što nismo dali gol, a naša nesreća što ga nismo dali. Sve u svemu, imamo 11 bodova prednosti, nije trebalo da "jurimo", nismo trebali ništa. Oni su trebali da jure, a videlo se da nisi imali neku želju da pobede. Tako da, sve u svemu, mi smo zadovoljni, ali bili bi smo još srećniji da smo uspeli da pobedimo.

Degenek se složio sa konstatacijom novinara da su defanzivci Zvezde često išli daleko od svog gola, kao ispomoć u ofanzivnim akcijama.

- Izlazili smo non-stop kad god su bili korneri ili prekidi, da probamo da damo gol bar na taj način kad su se oni branili 90 posto utakmice. Oni su čekali neku našu grešku koja nije došla, ali dobro, bože moj, ima još da se igra. Za nas je super, prvi smo sa 11 bodova više, ima još jedna derbi, možda čak i dva...

Na pitanje novinara da li ga je iznenadio defanzivno orijentisani Partizan, Degenek je rekao:

- Ne znam, iskreno i nisu me iznenadili, mada mogu da kažem da sam očekivao da će da izađu malo više, da će biti agresivniji. Da će pokušati da nas pobede, jer njima je bitnija bila pobeda da smanje bodovnu prednost, ali eto nisu uspeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. mart 2020 | 23:07

    A vi ste se ubili od želje, sram te bilo.

  • Ma..

    1. mart 2020 | 23:19

    Derbi je bio los,igra takodje,ali zvezda ima malog Gavrica,pa decko je pokido veceras,i uopste ne razumem zasto ga je stankovic menjao. Mali je brz,dribler,i ne plasi se. Miletica je obudalio,bukvalno..

  • Stanko

    1. mart 2020 | 22:36

    Ovo veceras je najlosiji fudbal zadnjih pet godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA