≫ 

Jović pobegao iz karantina zbog Sofijinog rođendana i napravio haos: Istražuje ga policija u Srbiji

Neodgovorno ponašanje srpskog fudbalera

  • 69
Luka Jović Sofija Milošević Foto: Instagram/lukajovic

Luka Jović je "taj fudbaler" kojeg je premijerka Srbije pomenula kao negativan primer ponašanja pojedinaca u kriznoj situaciji usled epidemije korona virusa.

Luka je početkom nedelje, kako se može čuti, stigao iz žarišta koronavirusa, iz Madrida, ali nije postupao po pravilima striktnog karantina od 14 dana, propisanih za osobe koje ulaze u zemlju iz rizičnih država.

Jović je u Realu, prema rečima njegovog oca (za Informer), testiran na koronavirus, i bio je negativan, no bez obzira na to morao je da se pridržava smernica izdatih od strane Vlade Republike Srbije.

On je u Srbiju, pošto mu je Zidan dao dozvolu, došao kako bi proslavio rođendan devojke Sofije Milošević.

- Videli ste svi i primere naših fudbalera koji dolaze iz inostranstva, gde imaju milionske ugovore, koji dolaze ovde i nisu u samoizolaciji i to je posebno nešto sa čim će se suočavati naši nadležni organi - rekla je u sredu premijerka Brnabić, a vrlo brzo se saznalo da je mislila na Jovića.

Sporno je to što je Jović viđen u šetnji gradom, našta je aludirala premijerka, čime je prekršio propise i zbog čega može da mu bude pisana krivična prijava.

U Španiji je do četvrtka uveče, 18. marta, prema pisanju "El paisa", 14.535 osoba bilo inficirano koronavirusom, 1.081 je izlečeno, a 630 lica je preminulo.

Video: Premijerka kritikovala fudbalere povratnike: Niste u izolaciji, biće posla za istražne organe!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    19. mart 2020 | 12:35

    Ako nebude kaznjen svi na ulicu. Nemoze samo sirotinja da se kaznjava a bogati da rade sta hoce.

  • Piksi iz kornera

    19. mart 2020 | 10:49

    Sta covek radi neverovato. A zbog koga? Zbog devojke koja ce ga sutnuti cim se pojavi prvi sa malo vise para na racunu. U zatvor nego sta i on i dzigi ninkovic.

  • Dend

    19. mart 2020 | 12:42

    Da li je ovaj fudbaler dokaz da novac u Srbiji ima moć i nad Zakonom ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA