≫ 

Još jedan Crnogorac pokazao kako se voli zemlja: Jovetić donirao 50.000 evra za borbu protiv korone

Napadač Monaka sledi primer svojih kolega sportista

  • 12
Stevan Jovetić Stevan Jovetić Foto: MN press

Nema dana, a da se neki crnogorski sportista ne uključi u akciju i donira novac za pomoć medicinskim radnicima u borbi protiv korona virusa.

Talas je započeo predsednik KK Mornar Đorđije Pavićević, a potom su slično učinili i fudbaleri Luka Đorđević (Lokomotiva Moskva) i Stefan Savić (Atletiko Madrid). Posle njih, isti potez je povukao i Stevan Jovetić koji je donirao 50.000 evra.

Napadač Monaka je poručio da prati dešavanja u Crnoj Gori i iskazao divljenje lekarima, medicinskom osoblju i građanima.

- Ovih dana moja porodica i ja bez treptaja pratimo dešavanja u našoj Crnoj Gori. Dozvolite mi da iskažem divljenje prvenstveno lekarima i medicinskom osoblju, a onda svim našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore, koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvek krasilo kada je teško: odmerenost, doslednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za nacionalni tim - kaže Jovetić.

Popularni Pujo je veliki optimista.

- Proći će i ovo. Radovaćemo se brzo, zajednički! U sportu i u životu. Čast mi je da, pridružujući se brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, u zajednički fond uplatim 50,000 evra, u nadi da se brzo gledamo u mojoj, ponosnoj Crnoj Gori. Sportski pozdrav i "Ostani doma" - poručio je Jovetić.

Video: Klinički centar Srbije dobio nove respiratore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    20. mart 2020 | 12:31

    Svaka čast. Jesi li ovo pročitao Joviću. I oni su fudbaleri, a vidi koliko vole svoju zemlju.

  • Рус

    20. mart 2020 | 12:21

    E o tome sam ja pisao.Bravo momci .. ovi naši u Srbiji pišu pisam po internetu i još više plaše narod. Ovako se svoja država voli.

  • Senjak

    20. mart 2020 | 13:26

    Sta Partizan vaspita vreme i raznorazna olos ne moze da pokvari!Svaka cast momcino!Imamo li mi sportiste???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA