Igrao je kao smeće, bio užasan i razočarao me: Geri Nevil odgovorio na uvrede ženi Anhela Di Marije

Legenda Crvenih đavola uzvratila udarac Argentincu

  • 0
APTOPIX France Soccer Champions League Nepoželjan u Mančesteru: Anhel Di Marija; Foto: Tanjug/AP

Izjava supruge napadača Pari Sen Žermena Anhela Di Marije da je "Mančester šupak sveta", zasmetala je nekadašnjem kapitenu Crvenih đavola Geriju Nevilu koji je žestoko odgovorio bivšim sugrađanima.

Nekadašnji desni bek selekcije Engleske "istresao se" na reprezentativcu Argentine.

- Čujemo takve priče s vremena na vreme od fudbalera koji su odigrali kao smeće, poput Di Marije u Mančester junajtedu. Bio je užasan, a ja sam imao velika očekivanja od njega kada je došao misleći da smo doveli top fudbalera.

- Od prvog dana nije bio zainteresovan. Trebalo je da se ugleda preko puta na Serhija Aguera ili Pabla Zabaletu koji su bili dobri u Manečsteru i nisu srljali u transfer posle jedne sezone - rekao je Nevil.

Popularni TV komentator ima poruku za Di Marijinu bolju polovinu.

- Uvek ću braniti moj grad do poslednjeg atoma snage. Bez obzira što je njegova žena imala ružno iskustvo sa pljačkom koje joj je sigurno teško palo i uticalo na sud koji je izrekla o Mančesteru. Nema pravo da daje ovakve izjave - poručio je Geri Nevil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA