≫ 

"Izvučemo ga pijanog iz kreveta, dođe i ne vidi loptu, a do kraja treninga trči ludačke sprinteve"

Vidal je imao lošu naviku, ali ne i lošu narav

  • 3
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini objavio je autobiografiju i u njoj izneno zanimljive detalje iz svoje karijere.

Posle prozivki na račun Marija Balotelija, na red je došlo i nekoliko redaka o Arturu Vidalu koga je Đorđo opisao kao čoveka kome je alkohol bio slaba tačka.

- Znao je da pije više nego što treba, svi su to znali i reklo bi se da je to bio problem. Slabosti su deo naše prirode, ali mogu da ostave i posledice na ekipu - piše Kjelini.

Vidal je u Juventusu proveo period između 2011. i 2015. godine kada je prešao u Bajern iz Minhena. Njegov problem međutim, zbog vesele naravi nije imao spomenuti loš uticaj koji je Kjelini opisao.

- Veliki Arturo nekoliko puta godišnje ne bi došao na trening ili bi stigao prilično veseo, da tako kažem. Ali nikad nije negativno uticao na ekipu, naprotiv - tvrdi Kjelini.

Međutim, zaista jeste problem kada se neko ni ne pojavi na treningu jer se veče pre toga napio.

- Veče pre odlaska (iz Majamija), dobili smo slobodno. Sledećeg jutra, Arturo se nije pojavio jer je bio u krevetu i na silu smo ga izvlačili. Tad smo na treningu vežbali neke nove stvari, svi smo bili u crnom, a bilo je 40 stepeni - kaže Kjelini.

Da sve bude zanimljivije, Kjelini kaže kako je Konte očekivao da Vidal odustane pa da može da ga kazni za primer. Čileancu to izgleda nije ni padalo na pamet. Umesto toga, forma i tempo su mu rasli kako je vreme odmicalo.

- Posle deset minuta dok je još delovao pijano i nije video loptu kako prolazi, završio je trening ludačkim trčanjem i odradio sve sprinteve na 20 metara. I šta onda da kažete takvom čoveku, koji donosi toliko radosti celom timu, daje joj pogon, borac je i pravi šampion - priča defanzivac Stare dame koji je u klubu još od 2005. godine.

Video: Savo Milošević: Hoćemo Kup, ali nije jednostavno u ovom uslovima

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. maj 2020 | 22:09

    Prijavio sam se za 100€,😂laku noc fudbaleri ,vi sanjajte loptu a ja cu Dzej lo😊😴

  • dare

    16. maj 2020 | 06:29

    Objavis autobiografiju i u njoj pricas o drugima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA