Nova drakonska kazna za "večite": Evo koliko će platiti zbog bakljada svojih navijača

Disciplinski organi nisu imali milosti

  • 7
Navijači Crvene zvezde, Delije Opet visoke kazne za pirotehniku; Foto: Marko Jovanović

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan moraće dobro da isprazne svoje kase zbog nereda koje su pravili navijači ovih timova na utakmicama u prolećnom delu sezone.

Odigrano je šest kola u nastavku sezone, kao i večiti derbi koji je bio na programu početkom marta.

Disciplinska komisija FSS-a je tokom pandemije korona virusa prekinula svoj rad na dva meseca, ali je danas nastavila tamo gde je stala i kaznila "večite" rivale za neprimereno ponašanje navijača, prenose Novosti.

Klub iz Ljutice Bogdana će morati da plati 2,2 miliona dinara zbog nereda u mečevima sa Vojvodinom, Mačvom i Partizanom (sve zbog pirotehnike), dok će crno-beli platiti 1,5 miliona dinara zbog bakljada na mečevima sa Radničkim i Crvenom zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fudbalski ne strucnjak

    22. maj 2020 | 18:00

    2 miliona dinara je malo treba ih kazniti sa milion evra. isto tako ne razumem znacaj tih baklji u smislu poboljsanja kvaliteta same igre.to se jos uvek radi samo u zaostalim drzavama.svi oni koji dolaze na stadion da bi pravili skandale njima nije mesto na stadionu ili dvorani.mislim da niko ne dolazi na utakmicu da bi gledao njih vec igrace na terenu.

  • Igi

    22. maj 2020 | 16:01

    Koliko ce platiti za ono paljenje baklji na zgradama? Pustite kom,hocu odgovore,hvala!

  • W

    22. maj 2020 | 18:29

    Hoćemo da derbi bude otvoren za sve, decu bre da vodimo da ne mislimo ko će nam glavu slomiti! I da se igra kao Real-Barsa, a ne 0:0,alo bre,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA