Gotova sezona za Bernda Lena: Golman Arsenala samo čudom može da se vrati pre avgusta

Golman Arsenala Bernd Leno povredio se u meču sa Brajtonom, a sada je poznato i koliko će pauzirati

  • 1
Brajton Arsenal Foto: Tanjug/Ap

Lena čeka pauza od šest nedelja zbog delimičnog oštećenja, tačnije nategnuća ligamenata kolena na koje se odmah požalio u meču, kada je iznet na nosilima sa terena Ejmeks stadiona.

Koleno nemačkog čuvara mreže je "stradalo" u jednom vazdušnom duelu i sudaru sa Nilom Mopajem, pa je za Nemca ova sezona najverovatnije završena, jer Arsenal 26. jula igra poslednju utakmicu u ligi.

Ovaj sudar je izazvao žustre reakcije igrača Arsenala, pa je Mateo Genduzi čak uhvatio za vrat fudbalera koga je video kao krivca za povredu svog saigrača.

Kako je delovalo, dobro se i završilo po prvog golmana Tobdžija, koji je iz igre izašao u 40. minutu, a na terenu ga je zamenio Emilijano Martinez. Arsneal je u tom meču poveo golom Nikolasa Pepea u 68. minutu.

Hladan tuš u utakmici 30. kola Premijer lige usledio je pogocima Danka u 75. minutu, a onda i petom minutu nadoknade kada se u strelce upisao upravo Mopaj koji je Lena poslao van terena na šest nedelja.

Video: Dejan Osmanović postao vozač posle igračke karijere: Prepoznavali su me na granici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA