≫ 

Bezobrazluk Nejmara u demoliranju rivala: Brazilac na udaru kritika zbog ponižavanja golmana

Parižani odigrali još jedan efikasan sparing duel, prva zvezda Svetaca u centru pažnje

  • 1
nejmar Foto: twitter/Galu

Drugi put u nekoliko dana fudbaleri Pari sen Žermena demonstrirali su moć protiv nejakog rivala, savladali su belgijskog drugoligaša Beveren sa 7:0, uz egzibicionu predstavu tima Tomasa Tuhela.

Istakao se brazilski mađioničar Nejmar sa nekoliko vanserijskih poteza protiv nedoraslog protivnika, mada se našao i na udaru kritika zbog nesportskog gesta prema golmanu gostiju kod penala, pri rezultatu 2:0.

Prebacuju Brazilcu da je želeo da ponizi čuvara mreže, jer ga je pitao gde da mu šutne penal. Belgijancu je to bilo zabavno, nije video ništa provokativno u gestu Nejmara, a onda je usledilo iznenađenje za njega...

Nejmar je umesto šuta, asistirao Ikradiju sa mesta kaznenog udarca, a ovaj pogodio mrežu Beverena. Nešto slično su samo dan ranije uradili Benzema i Ramos protiv Viljareala, s tom razlikom da nisu bili efikasni do kraja.

Brazilac je u potpunosti obeležio utakmicu sa Beverenom, bukvalno se poigravao sa protivnicima kao sa descom, a ovo je jedan od njegovih driblinga o kojem se priča.

Inače, vođstvo Parižanima doneo je Kraljevčanin, 201 cm visoki Aleksandar Vukotić, nespretnim autogolom, a ovo definitivno nije bio njegov dan pošto je isključen neposredno pre pomenutog penala Nejmara, jer je igrao rukom ispred svog gola.

Osim Nejmara i Ikardija, strelci za raspucane Parižane bili su Čupo-Moting dva puta, Embape i 19-godišnji Loik Mbe So.

Za Parižane, koji su nedavno razbili i Avr 9:0, ovo je bila još jedna lagana provera pred okršaj sa Atalantom u Ligi šampiona.

Atalanta u ovom trenutku igra možda i najlepši fudbal u Evropi, što će pokušati još jednom da dokaže na gostovanju Veroni (17.15). Kvota na dvojku je 1,45, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verona – Atalanta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    18. jul 2020 | 09:56

    Samo se vi poigravajte. Vidjećemo brzo kad vam dodje Atalanta oće li vam bit do poigravanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA