≫ 

Milošević ponovo "pobegao", trener Napretka poručio posle penala: Kome treba ovakav poklon?

Strateg Kruševljana komentarisao sporan penal za crno-bele u 85. minutu

  • 27
FK Napredak- FK Partizan Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Trener Napretka Dragan Ivanović bio je vidno razočaran posle poraza njegovog kluba od Partizana (3:1) u 1. kolu Superlige Srbije.

Ali ne toliko zbog samog poraza koliko zbog načina na koji je on došao - posle sportnog penala za crno-bele u 85. minutu. Natho je u tom trenutku preokrenuo rezultat na 2:1, da bi mladi Čolić u nadoknadi vremena postavio konačan rezultat.

- Utakmica je bila, blago rečeno, katastrofa. Zbog čega ovo, kome treba ovakav poklon, utakmica fer i korektna sve do ovog momenta kada je bio penal. Žao mi je mojih momaka i FK Napredak - rekao je Ivanović koji se osvrnuo na povredu golmana Mladena Živkovića:

- Mislim da mu je slomljena noga. Od tog momenta mi nije bilo do utakmice, žao mi je momka.

S druge strane, trener Partizana Savo Milošević je ponovo "pobegao" od kamera i davanja izjava i zaputio sa pravo u svlačionicu posle kraja utakmice.

Podsetimo, Milošević se medijima nije obratio ni posle poraza u finalu Kupa od Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cat

    1. avgust 2020 | 20:59

    Golman povredio sam sebe bez ikakve potrebe. Jedino sto je imao nameru da povredi igraca Partizana a sam izvuce deblji kraj. Neko to od gore vidi sve?

  • Zoran

    1. avgust 2020 | 20:37

    Kada je na jednom derbiju isto ovako Miletić skinuo dres Boaciju vuku ci ga posle kornera to nije bio penal a ovo guranje jest. Ali polako sve će to da se naplati.

  • Jedna jedina nepobediva

    1. avgust 2020 | 20:05

    Gde je onaj debeljuca, što stalno komentariše Zvezdu a da ga niko ni slovo ne pita za nju ? Opet grobari rešili uigranu metodu da sprovode, otimaj koliko možeš a kukaj na Zvezdu. Opet će biti + 15.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA