Trener Omonije optimista posle žreba: Zvezda je finansijski jaka, ali možemo da je prođemo

Hening Berg ističe da neće biti lako protiv šampiona Srbije, ali veruje u svoj tim

  • 17
Hening Berg Printskrin: Youtube/OFC TV

Trener Omonije, Hening Berg, govorio je za zvanični sajt Omonije o žrebu za 3. kolo kvalifikacija u kojem će Crvena zvezda gostovati njegovom klubu 15. ili 16. septembra.

Norvežain koji je svojevremeno igrao za Mančester junajted, ističe da je žreb bio zanimljiv i da se raduje meču protiv Zvezde i da veruje u prolaz protiv srpskog šampiona.

- Zanimljvi žreb. Crvena zvezda je dobra ekipa koja stalno igra Ligu šampiona. Ima iskustva sa evropskim utakmicama dok je u finansijskom smislu vrlo snažan klub. Sve ekipe u 3. kolu kvalifikacija bile su veoma dobre. Radujemo se igri i naravno da će ovo biti jako dobar test za naš tim protiv takvih protivnika.

On se osvrnuo i na to da će Omonija posle prva dva kola u kvalifikacijama u trećem biti domaćin i na go gleda kao povoljnu okolnost.

- Da, posle dva gostovanja u Evropi, mislim da je dobro što igramo kod kuće. Igra će biti teška i moraćemo da budemo stopostotno spremni kada dođe dan meča.

Upitan je s kakvom filosofijom će njegov tim nastupiti protiv Zvezde.

- Proučavaćemo protivnika do dana meča. Legija je bila drugačija ekipa od Ararata, a Crvena zvezda je drugačija od Legije. Neće biti laka utakmica, ali možemo da ostvarimo cilj i da se kvalifikujemo - zaključio je trener Omonije.

Telegraf je skenirao Omoniju i zaključio da im je prednost čvrsta i snažna odbrana, kao i brzi igrači u napadu, a dodatno pojašnjnje stiglo je i sa Kipra, gde nam je iz prve ruke novinar koji prati Omoniju rekao ko su ključni igrači tima.

Video: Mrkela: Nijedan protivnik nije lak, to smo naučili kroz istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obraz sta je to

    31. avgust 2020 | 20:18

    za klasu ste bolji od zvezde..bez sudija su treca liga..evo sad citamo kako je tsc ostecen.. hahah ahahh al to ne vazi..bodovi se pisu i slave se lazne titule a onda tirana pokaze svima ko je laznjak i kave balvane narod placa...juce gledamo kako lalatovic govori sudiji sta da radi ..ovo nema ni u tunguziji al ima u zemlji srama koja se zoive zvezda i srbija..bruka nad brukama

  • dg

    31. avgust 2020 | 15:29

    Ovom očito niko nije rekao u kakvim se dugovima davimo.

  • Kikii

    31. avgust 2020 | 15:56

    Ma uopšte nije jaka,samo imaju sudije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA