≫ 

Transferi: Zvezda prodala vezistu, Parma želi bivšeg igrača Partizana, Milojević "poništio" ostavku

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport

  • 8
Miloš Jojić, 144 derbi Foto: MN Press

Najvažnije vesti za 5. septembar:

*Vladan Milojević dao otkaz u Al Ahliju, ali je on "poništen"

*Mladi reprezentativac Srbije Marko Ilić prešao o Kortrijk

*Fabio Silva zvanično u Vulverhemptonu  za rekordnu sumu kluba

*Nikola Ninković na meti Parme

*Miloš Vulić zvanično u Krotoneu

* Natezanje Zvezde i Selte oko visine obeštećenja za pozajmicu Fernandeza

* Nenad Bjelica je novi trener Osijeka

* Pogba želi da se vrati u Juventus

* PSŽ otkupio golmana Sevilje

* Everton predstavio Alana

* Barsini prioriteti su Vajnaldum i Depaj

Uživo:

23.00 - Jedna vest iz Italije za kraj dana: Kristal Palas želi da dovede Džeremija Bogu iz Sasuola kao zamenu za Vilfrida Zahu koji će sigurno otići iz kluba. S druge strane, Bogu traže Ren, Atalanta, Napoli i Leverkuzen.

22.40 - Vladan Milojević ipak ostaje u Al Ahliju, epilog je sastanka čelnika kluba i srpskog trenera!

22.26 - Kao što smo i najavili, Vedat Murići će biti novi igrač Lacija! Dva kluba su postigla dogovor, javlja Fabricio Romano, a ostalo je samo još da se završi papirologija. Nezvanično, transfer iznosio 20 miliona evra.

21.59 - Mediji u Saudijskoj Arabiji javljaju da je Vladan Milojević podneo ostavku na mesto trenera Al Ahlija. Međutim, klub je zakazao sastanak i pokušava da ga nagovori da se predomisli. Opširnije pročitajte OVDE.

21.36 - Federtiko Facio je na korak od prelska u Kaljari! Roma je pristala na sumu od 2,5 miliona i još pola miliona bonusa, ali ostalo je samo još da se igrač dogovori sa timom sa Sardinije.

21.02 - Talentovani 16-godišnji švedski vezista Lukas Bjorklund potpisao je trogodišnji ugovor sa Milanom, a na San Siro stiže iz mladog tima Malmea.

- Veoma sam srećan zbog potpisa ugovora, jedva čekam da počnem da igram - rekao je Šveđanin koji igra na poziciji plejmejkera.

20.43 - Vedat Murići je na korak od prelaska u Lacio, tvrde mediji u Italiji. Fenerbahče je najpre tražio 18 miliona, zatim su povećali na 20, a ni ta cifra očigledno neće biti problem za Rimljane.

20.06 - Golman Voždovca i mlade reprezentacije Srbije Marko Ilić novi je član belgijskog Kortrijka! Portal "Het Laatste Nieuws" navodi da je Ilić potpisao trogodišnji ugovor, ali ne navodi se koliko je obeštećenje u pitanju.

19.21  - Nedugo pošto je "Mundo Deportivo" javio da je Saurez izabrao Juventus, isti medij navodi da bi šampion Italje mogao da kupi i Alvara Moratu ovog leta. Ipak, pitanje je da li će dati baš 80 miliona za njega.

18.57 - Luis Suarez je rekao DA Juventusu i trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor sa Starom Damom po kom će zarađivati deset miliona po sezoni, javlja "Mundo Deportivo."

18.25  -ZVANIČNO! Fabio Silva je igrač Vulverhemtona! Već smo pisali da je u pitanju 18-godišnji napadač Porta koji je došao ua 40 miliona evra što je rekord kluba.

18.03 - Italijanski mediji pišu da je Parma ozbiljno zainteresovana da dovede Nikolu Ninkovića ovog leta! Bivši igrač Partizana iza sebe ima dobru sezonu u Seriji B gde je za Askoli dao devet golova i imao 13 asistencija.

17.25 - Jedna vest iz domaćeg fudbala: Golman Nikola Simić i levi bek Mladen Devetak produžili su ugovore sa Vojvodinom do 2023. godine!

16.48 - Engleski mediji prenose da su Aston Vila i Njukasl zainteresovani da kupe Kaluma Vilsona iz Bornmuta. Vila trenutno nudi 21 milion funti, dok Svrake daju jedan manje.

16.31 - Portugalska "A Bola" piše da je Vulverhemptom dogovorio transfer 18-godišnjeg napadača Porta Fabija Silve, i to za sumu od 40 miliona evra i bonuse. Očekuje se da potpiše ugovor na pet godina.

16.12 - Kao što je bilo najavljeno, Miloš Vulić je potpisao sa novim članom Serije A Krotoneom, a u subotu je zadužio dres kluba iz Kalabrije. 

miloš vulić Foto: privatna arhiva

16.00 - Zvezda se nateže sa Seltom oko napadača! Kao što je Telegraf već pisao, napadač Selte Urugvajac Gabrijel Fernandez blizu je crveno-belih. Pregovara se o pozajmici sa opcijom oko otkupa. Međutim, i pozajmica treba da se plati, pa se trenutno vode pregovori i "natezanje" oko visine obeštećenja za pozajmicu. Ipak, kako saznajemo, Selta nije odustala, kao što su neki mediji preneli i na Marakani očekuju da posao bude zaključen u toku naredne nedelje.

15.50 - Bivši trener zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica promovisan je u šefa stručnog štaba ambicioznog Osijeka sa kojim, kako je najavio, želi napad na Ligu šampiona. Bjelica je na kraju prethodne sezone dobio otkaz u Dinamu sa kojim je beležio sjajne rezultate u Ligi Evrope i Ligi šampiona.

Nenad Bjelica Foto: Marko Jovanović

15.32 - Još jedan novi član Serija A Krotone, jača svoje redove za borbe u eliti. Osim Miloša Vulića iz Zvezde, klub iz Kalabrije privodi kraju transfere još trojice igrača, desnog beka Rispolija iz Lećea, veznog iz Kaljarija Cigarinija, i napadača Kozence Rivijera, koji je minule sezone u seriji B postigao 13 golova na 31 utakmici.

15.12 - Specija će naredne sezone debitovati u Seriji A, a prvo pojačanje kluba iz Ligurije je Jakopo Sala (28, desni bek). Sala stiže iz SPAL-a, fudbalski se opismenio u Atalantinoj fudbalskoj školi, proveo je četiri godine i u Čelsijevom juniorskom pogodnu, a seniorski staž je gradio u HSV-u, Veroni i Sampdoriji.

14.47 - Bivši fudbaler Rada i Partizana Nemanja Mihajlović, karijeru nastavlja u redovima turskog drugoligaša Boluspora. Ugovor je potpisao na dve godine.

14.32 - Regiljon ponuđen Junajtedu: Levi bek Reala, koji je imao sjajnu sezonu u na pozajmici Sevilji, ponuđen je Mančester junajtedu, javlja čuveni transfer insajder Fabricio Romano. Prethodno je Sevilja iskazala želju da još godinu dana pozajmi Regiljona, ali je to malo verovatno.

14.30 - Agent Vajnalduma blizu dogovora sa Barsom: Engleski Dejli Star prenosi da je dogovor oko glavne mete Ronalda Kumana pri kraju.

14.20 - Luis Suarez i Juventus sklopili su dogovor! Igrač i klub i Torina su postigli dogovor, a Marka javlja i da će plata Urugvajca biti 10 miliona evra godišnje. Suarez će naredne nedelje polagati i ispit iz italijanskog jezika, kako bi dobio državljanstvo Italije. Ostaje samo da raskine ugovor sa Barselonom, pre nego što potpiše za Staru torinsku damu.

14.10 - Pogba želi da se vrati u Juventus! Tutosport piše da Pogba ne namerava da produži ugovor sa Crvenim đavolima, koji bi želeli da se osiguraju, kako ne bi došli u sličnu situaciju kao Barsa sa Mesijem, koji sledećeg leta može da ode bez obeštećenja. Francuz ima ugovor do 2022. godine, prema pisanju Italijana, želi da se vrati u Juve, gde je pružao najbolje partije u karijeri.

14.00 - Grendi Dingana je novi igrač Vest Bromvič Albiona: Levo krilo koje je prošle sezone bilo na pozajmici u klubu iz Birmingema, otkupljeno je za 20 miliona evra.

13.45 - Atalanta dovela Kristijana Romera iz Juventusa: U pitanju je pozajmica od dve godine vredna 2 miliona evra, uz mogućnost otkupa od 16 miliona evra nakon pozajmice.

13.15 - Ronald Kuman pravi holandsku bazu u Barseloni: Kao glavni prioriteti su označeni Memfis Depaj i Đorđino Vajnaldum, sa kojima je klub u završnim pregovorima, preosi Mundo Deportivo. Veruje se da bi Depaj mogao da bude doveden za 20 miliona evra, pošto mu je ostala još jedna godina ugovora u Lionu.

12.45 - Sevilja želi novu pozajmicu za Serhija Regiljona, ali sjajni fudbaler želi da se dokaže na Santjago Bernabeu.

12.30 - PSŽ otkupio Serhija Rika od Sevilje: Golman je posle pozajmice od godinu dana otkupljen od Sevilje za 6 miliona evra i potpisao je ugovor na 4 godine.

11.40 - Interesantna priča o Mehdiju Taremiju, novom pojačanju Porta: Prošlog leta ga je htela Zvezda, ali se opredelila za Tomanea. Sada je došao u Porto za 10 miliona evra.

11.05 - Everton zvanično predstavio Alana! Brazilac stiže iz Napolija: Karamele su za vezistu platile 25 miliona evra uz 3 miliona dodatnih bonusa kroz klauzule.

11.00 - Kuman zagrizao za Vajnalduma: Novi trener Barse označio je vezistu Liverpula kao glavni prioritet u prelaznom roku, čak i ispred Tijaga Alkantare, koji se takođe pominje kao jedna od opcija.

10.45 - Luis Suarez počinje časove italijanskog, kako bi dobio državljanstvo: Gazeta prenosi da će sledeća nedelja biti ključna kada je u pitanju dobijanje italijanskog pasoša za Urugvajca. Džeko ostaje opcija B za Juve ukoliko se "izjalovi" transfer Suareza, koga Mesi želi da zadrži u Barsi po svaku cenu.

10.30 - Njukasl Dovodi Džamala Luisa iz Noriča za 15 miliona evra: Ponuda je prihvaćena i očekuje se uskoro zvanična realizacija transfera.

10.00 - Lids želi igrača Barse: Marselo Bijelsa je pitao za cenu veziste Rafinje Alkantare, a odgovor je glasio 16 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    5. septembar 2020 | 20:17

    Brukaaa i sramotaa sto ste prodali malog Vulica decko bre igracinaaa za takooo smesneee pareee eeee ma sram da vas budee gledate samo vas dzep vredi bar 3 milkee i vredeo bi visee

  • Marko

    5. septembar 2020 | 17:49

    Pa da li je moguce, od cele Evrope...od toga da se malo pogleda po ligama koje su negde rang nase ili manje/vise tu negde (podsecam: City je Kayode kupio iz Autria Wien!) mi navalili na igraca koji je za godinu dana odigrao 550 minuta (slovima: pet stotina i pedeset) i dao 1 gol !? I opet smo uoprni za neko nizerazredno resenje, umesto da smo vratili Pesica ili doveli Balotelija da razbija! Takodje, u veznom redu slobodan je Srdjan Mijailovic, pa onaj Onazi...a nam je preko potreban veznjak koji sparta izmedju 2 sesnesterca, posebno od kad smo prodali Jovicica i Vulica, a na Jovancica ne racunamo. O odbrani necu ni da pisem...Ivanovica privoleti kako znamo i umemo, ako hocemo pojacanja za Ligu sampiona, a ne za Ling long. Sportski pozdrav

  • BWA

    5. septembar 2020 | 23:44

    Vi da prodate sve igrace i tenk,to bi bilo manje od jednog igraca Partizana.Bilo bi lepo,a za nekoga sramota,da se izracunaju cifre zadnjih 10...15 godina.Vi ste smesan tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA