≫ 

Demba Ba se pomirio sa sudijom Rumunom koji ga je vređao na rasnoj osnovi

Nova interesantna priča iz komšiluka...

  • 6
Foto: Printscreen Twitter

Napadač Bašakšehira Demba Ba pozvao je rumunskog sudiju Sebastijana Kolteskua i njih dvojica su razrešili nesporazum nakon prošlonedeljne utakmice Lige šampiona koja je prekinuta zbog navodnog rasizma rumunskog arbitra.

Inicijativa da se dvojica aktera sastanu, potekla je od Dembinog zemljaka Usmana M'Diajea, koji je nastupao u Rumuniji i koji je ubeđen da u ovoj zemlji nema rasizma.

- Veliki sam ljubitelj mira. I Koltesku i Demba su me nazvali pošto su razgovarali, bili su impresionirani dobrim razgovorom. Siguran sam da je to bio samo nesporazum. Znam kakvi su Rumuni, nikada tamo nisam imao problema s rasizmom - rekao je N'Doje, a preneo rumunski novinar Emanuel Rošu.

Senegalac je dodao i da mu je Demba preneo kako nikada nije optužio Rumuna za rasizam, već samo da mu je zasmetalo to što je glasno uzviknuo reč "Crnac".

Stvari su sad izglađene, a N'Doje od Rumuna očekuje nagradu u vidu porcije kačamaka koji je njihovo tradicionalno jelo.

Video: Stanković o Milanu: Biće spektakl, nadam se sa navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    14. decembar 2020 | 23:12

    Ocekivano, meni je drago da se problem ovako prijateljski okoncao.

  • Živojin Reljin

    15. decembar 2020 | 11:56

    Živim na dve relacije Srbija Austrija. Pružao sam ruku i Ljudima Crne kože, i Turcima niskim problem imao nisam. Jedino koga se treba čuvati jeste naši Ljudi. I naravno oprez s CECENINMA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA