≫ 

"AIR Kristijano" tuče iz vazduha: Spektakularan skok Portugalca, opet se "smejao u lice" gravitaciji

Ovo može samo Portugalac, pogodio je dva puta protiv Parme

  • 8
kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Portugalac Kristijano Ronaldo poseduje skakačke supermoći, pokazao je to po ko zna koji put i iskoristio na najbolji mogući način svoje atletske sposobnosti da svom timu obezbedi laganih 2:0 protiv Parme, a potom je pogodio i za potvrdu trijumfa na "Tardiniju", u pobedi od 4:0.

Sa nova dva gola Ronaldo kao da je želeo da odgovori na drugo mesto u izboru za FIFA igrača godine, iza Levandovskog, demonstrirao je fizičku nadmoć nad rivalima i pokazao još jednom da je neprevaziđena gol-mašina.

Ronaldo je u 26. minutu pogodio mrežu Parme za 2:0, sačekao je centaršut sa leve strane, a onda se poslužio svojim košarkaškim odrazom, kao na federe, da nadvisi čuvara, pogodi loptu glavom i pošalje je iza leđa golmana domaćeg tima.

Pogledajte ovu još jednu spektakularnu završnicu akcije u režiji Portugalca.

Kuluševski je bio strelac vodećeg gola za Juve, asistirao mu je Morata, koji je nabacio loptu i kod drugaog gola, kod već opisane situacije i gola Ronalda.

Za razliku od Portugalca Morati je u subotu išlo malo teže kod gol-šansi, nije se najbolje snalazio, čak i u nekim momentima kada su mnogi već videli loptu u mreži.

Na 3:0 povisio je igrač utakmice Ronaldo, asistirao mu je u toj akciji Remzi, a Portugalac hitro pobegao čuvaru taman toliko da levom nogom pogodi dalji ugao gola Parme.

Bio je to 12. gol Ronalda ove sezone, opet je na čelu liste strelaca Serije A, pobegao je Ibrahimoviću koji pauzira zbog povrede, a razlika između njih dvojice trenutno je dva gola.

Konačan rezultat postavio je Morata, uspeo je i on da se upiše, i tako poboljša svoj sjajan učinak danas - pogodak i dve asistencije!

Juve bi ovom pobedom (meč u toku) nastavio poteru za Milanom i Interom, razlika je sada samo bod naspram "rosonera", a u egalu su sa "neroazurima", uz meč više u odnosu na oba milanska tima.

Video: Ronaldo se popeo na Georginu i uhvatio je za guzu, deca skočila da je brane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ***NJAN***

    19. decembar 2020 | 22:37

    Najkompletniji igrac ove igre mozda i u istoriji!BRAVO RONALDO!

  • Nusknvp

    20. decembar 2020 | 09:43

    Skace skoro ko Boaci pre penala

  • Чичарито

    20. decembar 2020 | 09:04

    Мала исправка,гледао сам утакмицу, код првог гола је асистирао Алекс Сандро, а Мората је био асистент код првог гола Роналда главом...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA