Siti pregazio Arsenal na Emirejtsu i izbacio ga iz Liga Kupa

Nešto ranije Brentfrod je napravio iznenađenje i dobio Njukasl za plasman u polufinale

  • 2
FK Arsenal - FK Mančester Siti Foto: AP/Tanjug

Kako igraju u Premijer ligi, fudbaleri Arsenala su nastavili i u Liga Kupu gde su na svom terenu poraženi u četvrtfinalu od Mančester Sitija rezultatom 4:1 (1:1)!

Iako je posle gola Gabrijela Žesusa u 3. minutu već mirisalo na katastrofu, nije baš tako izgledalo posle prvih 45 minuta i gola koji je Aleksandr Lakazet dao u 31. minutu.

Međutim, prelomni trenutak meča dogodio se u 54. minutu kada je Marez iz slobodnog udarca "naplatio" grešku rezervnog golmana Tobdžija Runarsona. Tukao je Alžirac jako u njegovu stranu, a ovom je lopta prošla kroz ruke.

Već posle pet minuta na semaforu je stajalo 3:1 za Siti - strelac je bio Fil Foden. Ipak, britanski mediji javljaju da bi ovaj gol bio poništen da u Liga Kupu postoji VAR. Navodno je vezista Građana bio u ofsajdu.

Konačan rezultat postavio je Laport u 73. minutu, na asistenciju Fodena, i Siti se tako u polufinalu priključio Brentfordu koji je nešto ranije savladao Njukasl sa 1:0 golom Dasilve u 66. minutu.

Stouk - Totenhem i Everton - Mančester junajted svoje utakmice odigraće u sredu, a vi u nastavku pogledajte golove sa Emirejtsa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    23. decembar 2020 | 00:15

    Od kad su prešli na novi stadion tako je krenuo sunovrat Arsenala, izgubili su dušu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA