≫ 

Oglasio se Mitar Mrkela posle priče da Kanga odlazi: Biće kažnjen, ali ostaje, potreban je Zvezdi

Sportski direktor crveno-belih ističe da će Gabonac da se bori za mesto u timu

  • 3
Mitar Mrkela, Gelor Kanga Foto: MN Press

Povodom informacija da je Gelor Kanga na izlaznim vratima Crvene zvezde, oglasio se sportski direktor kluba Mitar Mrkela, koji navodi da Gabonac ostaje na Marakani, jer je potreban ekipi da se bori za velike ciljeve koji su pred klubom na proleće.

- Povodom novih napisa da Gelor Kanga napušta Crvenu zvezdu želim još jednom da ponovim da on neće napustiti naš klub. Klub se već jednom zvanično oglasio po tom pitanju i jasno rekao da će Kanga biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom, ali da njegov ostanak u Zvezdi nije sporan. Kanga nam je potreban kao igrač za sve velike izazove koji su pred nama. Razgovarali smo sa njim i boriće se za svoje mesto u timu i to svi zvezdaši treba da znaju. Sve dalje spekulacije na ovu temu doživljavamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba - rekao je Mrkela.

Podsetimo, Kanga je imao ispad posle meča protiv Slovana iz Libereca u poslenjem kolu grupne faze Lige Evrope, kada je nezadovoljan izmenom odbio da pruži ruku treneru Dejanu Stankoviću, nakon čega je isto uradio i u svlačionici i napravio haos, kada nije želeo ni da pogleda svog trenera.

Stanković Kangu posle toga nije stavljao u protokol na poslednje dve utakmice u polusezoni, a ostaje pitanje da li će on zaista i ostati na Marakani posle zimske pauze, pošto je prema našim saznanjima njegovo ime ponuđeno na više adresa, a nedavno se za njega interesovao i jedan klub iz Turske.

Video: Stanković ih dobro poznaje, biće motivisan zbog Intera: Mrkela o Milanu, pričao i o pojačanjima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    25. decembar 2020 | 13:38

    Tako je kanga je uz kataija i borjana najbolji igrač zvezde radilica ima šut pas trči, malo je prgav i šašav na svoju ruku ali je igračina napred zvezda..

  • X

    25. decembar 2020 | 13:38

    Terajte ga bre iz Zvezde vise. On je nula od igraca samo upropasti napad sa svojim sutevima sa 20, 30 metara

  • Др

    25. decembar 2020 | 14:13

    За који мој...!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA