Stanković posle meča sa Šahtjorom: Isparirali smo odlično, vraća nam se Katai

Trener Crvene zvezde je dodao da se uskoro timu priključuju Filipo Falko i Aleksandar Katai

  • 2
Gelor Kanga, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan igrom u generalnoj probi protiv Šahtjora (0:0) uz isticanje elementa odbrane i činjenice da je protivnik dao dosta golova Real Madridu u grupnoj fazi Lige šampiona.

- To je bila moja želja, ali tražio sam ogromnu koncentraciju. Da svako zna šta radi na terenu i svakom momentu. Ova poslednja utakmica je bila prava. Nismo primili gol… Ovako nešto će nas čekati protiv Milana. Mnogo kvaliteta, mnogo trčanja. Reč je o timu koji je davao golove Real Madridu. Isparirali smo im odlično. Želim samo da budemo malo uigraniji i slobodniji sa loptom. Prosuli smo bespotrebno četiri lopte. Ali dobro, ova ekipa je mnogo brza. Nismo primili pogodak, što će nam dati samopouzdanje pred ono što nas očekujemo. Ceo blok je dobro funkcionisao. Imamo jak raspored na početku. Tri gostovanja, tu je i Milan - rekao je Stanković.

Trener Crvene zvezde je dodao da se uskoro timu priključuju Filipo Falko i Aleksandar Katai.

- On je profesionalac. Treba da odradi testove i preglede. Treba malo i da trenira. Vraća nam se i Katai - zaključio je Stanković.

Video: Terzić o broju stranaca u srpskim klubovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Boljevci

    31. januar 2021 | 22:50

    Kad se setim gde smo bili pre 7-8 godina a gde smo sada onda moram da budem zadovoljan kako izgleda Zvezda na terenu.Ako cemo toliko napredovati onda bi za 7-8 godina mogli da konkurisemo i za samu zavrsnicu u ligi evrope,a ligu sampiona zaboravimo,ona ce biti zakljucana,a realno u njoj ne bi nesto uspeli da uradimo,ali osvajanje lige evrope za nekih 10 godina trebao bi da bude cilj Crvene Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA