≫ 

Fudbalerka šokirala javnost: Muškarci dolaze na mečeve žena, jer maštaju o odnosima sa nama

Zanimljiva izjava stiže nam iz Engleske...

  • 11
Ališa Leman Printskrin: Instagram/alishalehmann7

Švajcarska fudbalerka Ališa Leman (22) nedavno je šokirala javnost izjavom da muškarci dolčaze na utakmice devojka samo zbog toga što maštaju o njima.

Ališa trenutno igra za Everton, ali kao pozajmljena fudbalerka Vest Hema, dok je istovremeno i članica reprezentacije.

- Trebalo bi reći istinu. Ljudi koji dolaze na naše utakmice ne dolaze zbog fudbala. Oni dolaze kako bi maštali o seksu sa nama, devojkama koje igramo - rekla je Leman i dodala:

- Ako gledamo muški fudbal, dopsta devojaka ide na tribine. Međutim, ne da bi maštale o seksu sa fudbalerima, već da bi navijale za svoj klub.

Vredi pomenuti i to da je Ališa u istopolnoj vezi sa saigračicom iz reprezentacije - osam godina starijom Ramonom Bahman koja nastupa za Pari Sen Žermen.

>>> Real se baš muči, i izgleda da će ovo biti sezona koju će u Madridu želeti što pre da zaborave. A večeras (21.00) Realu u goste stiže Hetafe i kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Hetafe.

U nastavku pogledajte i fotografije fudbalerke Evertona koja je definitivno privukla pažnju javnosti ovim izjavama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    9. februar 2021 | 12:19

    Ova ima mozga ko Milica Dabovic

  • Ale ale ale oooooo

    9. februar 2021 | 13:10

    Kakva glupost!!!Devojke dolaze na tekme, u klubove u koje izlaze sportisti, u kafice, restorane, prate, uhode, imaju logistiku i zivot im se svodi na to da nahvataju sportistu koji zaradjuje MILIONE. Sa druge strane, zasto bi muskarac dosao na stadion da gleda tekmu zenskog fudbala, i da pri tome masta o odnosu sa njima??? Na zapadu je prostitucija legalna, gde MASTANJE kosta od 100e pa na vise, koliko otprilike kosta i karta za fudbalsku utakmicu!!!!!

  • Miki Rubiroza

    9. februar 2021 | 12:57

    Tesko je pomisliti da zbog kvaliteta igre neko gleda zenski fudbal....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA