Roj Kin želi da bude menadžer Seltika, iako 10 godina nije radio kao glavni trener

Poslednji put je kao prvi trener radio 2011. u Ipsviču

  • 1
Roj Kin Printskrin: Youtube/The Daily Binge

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Roj Kin želi da se vrati trenerskom posle skoro dve godine pauze!

Britanski mediji prenose da je Kin izrazio želju da bude novi menadžer Seltioka za koji je svojevremeno igrao i kom je 2006. pomogao da osvoji titulu.

Irac trenutno radi kao stručni konsultant, dok posao menadžera nije obavljao još od 2011. godine kada je sedeo na klupi Ipsviča. Prethodno je dve sezone vodio Sanderlend, a bio je i pomoćnik u Aston Vili, Notingem Forestu i reprezentaciji Republike Irske.

Problem za Kina moglo bi da prestavlja to što nema svoj stručni štab, s obzirom na top da nije dugo radio, a Seltik će na kraju sezone ostati bez kompletne trenerske ekipe.

Kelti, takođe, posle otkaza koji su dali Nilu Lenonu, traže i novog direktora kluba koji je ove sezone i te kako podbacio i dozvolio da Rendžers ubedljivo osvoji titulu šest kola pre kraja.

>>> I Arsenal i Totenhem su daleko od Lige šampiona, ne ide im ove sezone, s tim što su Pevci pred derbi Severnog Londona (17.30) vezali tri pobede, i u boljem su momentu od Tobdžija. Kvota na keca i dvojku je ista – 2,70, dok je na iks 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Totenhem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA