≫ 

Mamić zagorčava život onima koji su ga osudili: Objavio karte koje je kupio sudiji i ljubavnici

Kaže da je to njegov način borbe za reformu sudstva

  • 3
zdravko mamić Foto: youtube/FACE HD TV

Osuđeni begunac Zdravko Mamić, koji se od pravosnažne presude hrvatskog suda od 6,5 godina zatvora skriva u Bosni i Hercegovini, objavio je dokumente za koje tvrdi da su dokaz protiv sudije Zvonka Vekića.

Mamić je objavio dokumente za koje kaže da su računi za avionske karte za Dubai koje je platio za Vekića, njegovu ljubavnicu i njenu kćer. Radi se o ranije već spominjanom dočeku 2018. godine.

- Pre tri dana pozvao sam korumpiranog sudiju Luja Vitona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta za sebe, svoju ljubavnicu i njenu kćer za put u Dubai. Vreme je isteklo. S obzirom na to da me niko ne može kupiti, niti me naterati da držim predmete na dnu fioke, ekskluzivno objavljujem mejlove kojima sam preko agencije rezervisao, platio i dostavio karte za Dubai za njega, ljubavnicu i njenu kćer, kao i potvrde o letu sa svim podacima - piše Mamić.

Prije tri dana pozvao sam korumpiranog suca Louisa Vuittona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta sebe,...Posted by Zdravko Mamić on Tuesday, March 23, 2021

- Gospoda su naravno u Dubai letela poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23.000 kuna samo za let. Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao kada joj je rekao da ga neće biti za Novu godinu jer ide na kongres ljubitelja reketa. Ovim putem apelujem na preostale sudije - predsednika Fruteka, sudiju Kvesića, sudiju Bobana da što prie podnesu ostavke na svoja mesta jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića. Što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vreme je završilo, vreme reforme pravosuđa i naplate vaših grehova je stiglo - piše Mamić.

Zvonko Vrban, predsednik Županijskog suda u Osijeku, rekao je da je predložio pokretanje mera protiv sudija Zvonka Vekića i Darka Krušlina koji su se družili sa Zdravkom Mamićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA