Buši mreže Joveljić: Srbin dao dva gola Tirolu i doneo Volfsbergeru nadu u Evropu!

Joveljić je već u 6. minutu savladao protivničkog golmana kada je sjajno reagovao na asistenciju Tafnera

  • 2
Dejan Joveljić, Volfzberger Foto: Printscreen/Wolfsberger AC

Srpski napadač Dejan Joveljić odigrao je fantastičnu partiju za Volfsberger pošto je u 25. kolu austrijskog šampionata dao oba gola u pobedi nad Tirolom (2:0).

Od kada je stigao na pozajmicu, Joveljić prikazuje odličnu igru u austrijskom prvoligašu, pa je sada već na cifri od 13 postignutih golova za Volfsberger.

To daje njegovoj ekipi da bi mogla i naredne godine da se nađe u evropskim takmičenjima, jer se trenutno nalazi na tri boda od Šturma koji je na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, te na pet od LASK-a koji je u zoni direktnog plasmana u LE.

Joveljić je već u 6. minutu savladao protivničkog golmana kada je sjajno reagovao na asistenciju Tafnera, a u 63. minutu ga je poslužio Lendl za konačnih 2:0. Pozajmljeni igrač Ajntrahta iz Frankfurta je odigrao svih 90 minuta.

Ovim igrama će sigurno imati prostora i u Frankfurtu, a ovo mu je već druga pozajmica shodno tome da je šet utakmica u prošloj sezoni odigrao i za Anderleht.

Video: Najbolji trenuci meča FK Radnik i FK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA