≫ 

Hrvati prodaju bivše dete Partizana za milionsko obeštećenje: Traže ga Grci i velikan iz Rusije

Svesni su da će teško zadržati svojeg najboljeg igrača

  • 12
Nemanja Glavčić Foto: MN press

Serijom dobrih rezultata fudbaleri hrvatskog Slaven Belupa praktično su osigurali ostanak u društvu najboljih. Šest utakmica su bez poraza, a velike zasluge za dobre rezultate idu i na račun Srbina Nemanje Glavčića, po mnogima najboljeg veziste hrvatske lige.

Naime, kako pišu Sportske novosti, za Glavčića su ozbiljno zainteresovani grčki velikani Panatinaikos i AEK, koji bi voleli da ga vide u sovjim redovima sledeće sezone.

Međutim, nisu samo Grci u igri, već i Rusi pošto je interesovanje za nekadašnjeg juniora Partizana pokazao i CSKA iz Moskve, na čiju je klupu nedavno seo legendarni Ivica Olić.

Glavčićevo ime spominje se i na zapadu, u kontekstu nekih austrijskih i nemačkih bundesligaša, ali njihova imena za sada nisu isplivala na površinu.

U Koprivnici su svesni da će teško zadržati svog najboljeg igrača, s kojim su ugovorom vezani još godinu dana, a zadovoljila bi ih, navodno, ponuda od 1,5 miliona evra.

U tom slučaju, bio bi to jedan od najbolje odrađenih poslova "Farmaceuta", uz prodaju Katića Glazgov Rendžersu pre nekoliko sezona za 2 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    23. april 2021 | 21:02

    naravno da se u svijetu cijene Partizanovci a ne oni sto pune kinesku cejlonsku karpatsku i ostale bundava liga..bravo mali..ponos si postene srbije

  • baba smilja iz darosave

    23. april 2021 | 19:41

    velikani ne znam samo zbog cega su velikani

  • Др

    24. april 2021 | 07:20

    Партизанова је школа то, еј!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA