≫ 

Neće se završiti na ovome, reagovaće UEFA: Recko besan posle izbacivanja iz fudbala na 18 meseci

Trener Vranjanaca nastavlja da se bori

  • 7
Dragan Antić Recko Foto: Screenshot

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je u utorak da je trener Dinama iz Vranja Dragan Antić suspendovan na 18 meseci iz fudbala, ali se popularni Recko očigledno ne miri s tom odlukom.

Naime, on je poručio čelnicima FSS da se neće na ovome završiti, tvrdi da nije kriv i da će slučaj završiti na adresi UEFA.

- Tragedija je ko sve radi u FSS. Nadam se da će sada da reaguje UEFA, podneli smo sve snimke sa spornih utakmica i na ovome se sigurno neće završiti. Ako treba Dinamo će istupiti iz lige, jer nećemo da trpimo iživljavanja i ponižavanja pojedinaca - rekao je Antić, prenosi "Sportski žurnal".

Podsetimo, Antiću se na teret stavlja nedolično ponašanje na meču protiv Trajala, odnosno, kako kažu, napad na četvrtog sudiju.

- Rekao sam istinu i šta se stvarno desilo pod Bagdalom. Delegat je izjavio da sam napao četvrtog sudiju i da je komesar za bezbednost branio, što nije istina, jer sam se raspravljao sa glavnim arbitrom zbog drugog žutog kartona. Sada planiram da podnesem krivičnu prijavu protiv delegata, zbog lažno napisane izjave, ali i komesara, jer je fizički nasrnuo na mene uhvativši me za ruke.

>>> Velika borba za opstanak vodi se u Superligi Srbije, a njeni akteri su i Novi Pazar i Voždovac koji danas (18.00) igraju jedan od odlučujućih mečeva. Kvota na keca je 1,90, na iks 3,40, a na dvojku 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Voždovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojince

    28. april 2021 | 09:15

    A joj ...besan čovek.Pa on se sa besnilom rodio.Kaze istupicemo iz lige.Pa ne mora da istupi.Ispasce i ovako.Covek priča o moralu i poštenju.Covek koji je optužen da je nameštaj utakmice.Nego dokle se je stalo kada je zapalio automobil zbog neplaćenih rata i osiguranja?Sve dotičnom smeta. Još pa kaže on će da tuži.Imam onu žabu tj dizalicu za iznajmljivanje pa ako hoće neka me kontaktira na +3816145647890 da mu uzdam da gleda utakmicu

  • Kokolo

    28. april 2021 | 09:14

    Ne dao vam Bog da se UEFA umesa.

  • Nusknvp

    28. april 2021 | 10:46

    Kad Uefa dobije zalbu, popices dozivotnu kaznu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA