≫ 

Masovna tuča posle ludog derbija u Francuskoj, Lion do pobede u Monaku sa igračem manje u 89. minutu

Monako poražen 3:2 pa je sada i matematički izgubio sve šanse za titulu, a upravo mu je Lion ugrozio treće mesto i plasman u Ligu šampiona

  • 2
monako lion tuca Foto: prinstcreen

Od Francuza ove sezone ne očekujemo ništa manje od ovog što su nam priredili igrači Monaka i Liona, koji su do ovog duela gajili nadu da mogu do titule kao pratioci vodećeg Lila i Pari Sen Žermena.

Spektakularan meč u Kneževini trećeplasiranog i četvrtoplasiranog tima završen je pobedom gostiju 3:2 golom Matisa Šerkija u 89. minutu. Ali ni tu nije bio kraj uzbuđenjima, doduše ona nova su usledila tek pošto je sudija svirao kraj meča - došlo je do velikog komešanja na terenu i fizičkog obračuna igrača oba tima.

Teško je bilo reći ko je tu koga prvi isprovocirao, tenzije su bile velike kao i ulog meča, pa je u jednom momentu pretila ozbiljna masovna tuča. Sudija je posle meča podelio tri crvena kartona najratobornijim pojedincima, Gubelsu i Pelegriju iz Monaka, i De Šilju iz Liona, koji se, zanimljivo, dokačio sa zemljakom iz suprotnog tabora, pomenutim Pelegrijem.

U 70. minutu zbog dva žuta kartona igru je napustio i Kakuere.

Pogledajte i sami šta se sve dešavalo po završetku još jednog ludog meča francuskog šampionata.

Pogledajte i gol odluke Šerkija minut pre kraja, kada je dobio sjajan pas od De Šilja i pogodio mrežu Monaka, koji je od 70. minuta imao igrača više.

Monako je inače poveo u 25. minutu preko Folanda, ali je u nastavku usledio veliki preokret - Depaj u 57. i Marselo u 77. minutu su režirali veleobrt. Taj drugi gol gosti su postigli sa igračem više.

Poslednjih 15-ak minuta meča bili su potpuno haotični.

Najpre je Ben Jeder poravnao iz penala, igrao se 86. minut, da bi tri minuta kasnije Šerki vratio prednost gostima u jeku inicijative Monaka koji je jurnuo ka trećem golu koji bi tim Nike Kovača ostavio u igri za titulom.

Kazna je bila surova.

Do kraja neverovatno uzbudljivog šampionata Francuske ostala su još tri kola. Lil vodi sa bodom više od Parižana.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA