≫ 

Stigla potvrda: Finale Lige Evrope igraće se pred navijačima, skoro 10.000 će moći na stadion

Gdanjsk će biti domaćin finala

  • 0
fudbaleri Milana, Marakana, Liga Evrope

Foto: MN Press

Polako, ali sigurno epidemiološka situacija u Evropi se popravlja pa sada već imamo najave, ali i potvrde povratka navijača na stadione širom Starog kontinenta.

Na svu sreću, navijača će biti i na velikom finalu Lige Evrope koje se 26. maja igra u Gdanjsku.

UEFA je potvrdila lepu vest koju su u Nionu priželjkivali prethodnih dana: poljske vlasti su odobrile prisutsvo najviše 9.500 gledalaca na završnom meču za ovu sezonu.  To je 25 posto popunjenosti "Energa" stadiona.

Klubovi finalisti će dobiti po 2.000 karata za svoje navijače, a jedan će gotovo sigurno biti Mančester junajted koji ima 6:2 iz prvog meča sa Romom, dok drugi mogu biti Viljareal i Arsenal, gde je pred revanš mala prednost (2:1) na strani španskog tima.

UEFA je još ranije najavila ovakav scenario sa navijačima za finale Lige Evrope, dok i dalje ostaje neizvesno pitanje da li će određen broj fanova moći da prisustvuje sudaru Mančester sitija i Čelsija u Istanbulu, za trofej Lige šampiona.

Sve je u tom smislu u rukama turskih vlasti koje će dati poslednju reč.

Inače, broj zaraženih u Poljskoj je u padu, a od početka pandemije u toj zemlji koronom se zarazilo 2.8 miliona ljudi, a umrlo ih je 68.000.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA